«Όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η αποκάλυψη για το νέο τους επαγγελματικό βήμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του» -  Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Στην εκπομπή «MEGA Kαλημέρα» μίλησε ζωντανά το πρωί της Τετάρτης 17/5 η Κατερίνα Γερονικολού με αφορμή την ταινία που συμμετέχει. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε από το αρχοντικό χωριό του Ζαγορίου κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι».

Μάλιστα, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι και ο οραματιστής και σκηνοθέτης της ταινίας αλλά δεν πρόκειται να παίξει στην ταινία (δείτε εδώ ποια εκπομπή φημολογείται πως θα παρουσιάσει το ζευγάρι).

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Γερονικολού για την νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

«Eδώ είναι ένα πάρα πολύ όμορφο μέρος. Δεν αισθανόμαστε ακριβώς ότι είμαστε σε γύρισμα, αισθανόμαστε ότι είμαστε σε μία ομαδική εκδρομή. Κάνουμε το όνειρο του Γιάννη Τσιμιτσέλη πραγματικότητα, με την έννοια ότι είχε ένα όραμα που είχε να δημιουργήσει μία χριστουγεννιάτικη ταινία για όλες τις ηλικίες. Το ήθελε πάρα πολύ για το ελληνικό κοινό.

Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά μαζί με τον Γιάννη και τώρα που τον βλέπω για πρώτη φορά στον ρόλο του σκηνοθέτη με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Πίσω από τις κάμερες είναι απελπιστικά ήρεμος, δηλαδή έχει μία απίστευτη ηρεμία και γαλήνη και μας οδηγεί όλους τους ηθοποιούς με ένα τρόπο πολύ πράο, που δεν είχα δει ποτέ αυτή την πλευρά του».

Τέλος, σε ερώτηση για αν τον προτιμάει σαν συμπρωταγωνιστή ή ως σκηνοθέτης απάντησε η Κατερίνα Γερονικολού ότι «όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του».

Ετοιμάζονται για το πρώτο τους παιδί;

Συνέντευξη στην εκπομπή Dot. και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μάλιστα ήταν άκρως αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού και το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού (δείτε εδώ τους λόγους που το ζευγάρι τσακώνεται συχνά).

«Δεν μου αρέσει αλλά και ποτέ δεν μου άρεσε να προγραμματίζω πράγματα. Οπότε, αν έρθει καλώς, δεν θα πω όχι. Αλλά δεν είναι όμως ότι θα το προκαλέσω και θα μετράω μέρες.

Το επόμενο βήμα έχει γίνει ήδη. Δεν εννοώ ότι παντρευτήκαμε αλλά μένουμε μαζί. Είναι μία τυπική διαδικασία που πιθανότατα χαροποιεί όλους τους κοντινούς γύρω γύρω που θα ήθελαν να συμβεί, αλλά δεν απέχει ουσιαστικά αυτό που έχουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.