«Δε μου έχει ξαναπεί άνδρας στην τηλεόραση...» - ''Κόκκαλο'' ο Μουτσινάς με την ατάκα του Αρναούτογλου για το πρόσωπό του

Γύρισε η μπιφτέκα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε μου έχει ξαναπεί άνδρας στην τηλεόραση...» - ''Κόκκαλο'' ο Μουτσινάς με την ατάκα του Αρναούτογλου για το πρόσωπό του

Εδώ και λίγο καιρό έχουμε παρακολουθήσει ένα τηλεοπτικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα με το Γρηγόρη Αρναούτογλου να εκφράζει δημόσια, πως έχει παράπονο από το Νίκο Μουτσινά, που δεν του σήκωνε το τηλέφωνο (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Στη συνέχεια το όλο θέμα πήρε μία χιουμοριστική διάσταση με τους δύο πολύ αγαπημένους παρουσιαστές να δίνουν ο ένας απαντήσεις στον άλλον αναφορικά με το αν μιλάνε και αν έχει συμβεί κάτι ανάμεσα τους!

Τι σίγουρο πια είναι, πως δεν υπάρχει καμία πικρία, αφού ο Αρναούτογλου πρόσφατα μέσω του The 2night show αποκάλυψε, πως ο Μουτσινάς είναι ο πιο όμορφος παρουσιαστής με τον τελευταίο να απαντάει την Τετάρτη 17/5 μέσα από το Καλό μεσημεράκι.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το κοπλιμέντο Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Παιδιά νομίζω, ότι δεν μου έχει ξαναπεί άνδρας στην τηλεόραση, ότι είμαι ο πιο όμορφος άντρας. Να σου πω θα τον πάρω τηλέφωνο, δεν γίνεται, αφού περιμένει τόσο καιρό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Το τηλεφώνημα του Νίκου Μουστινά στο Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Κάνω μπάνιο και ακούω το κινητό να χτυπάει. Λέω “αμάν, ο Μουτσινάς”. Τρέχω και σκοντάφτω στην γωνία της πόρτας και χτύπησα τα μπιμπλίκια μου. Και τελικά τρέχω, τρέχω και δεν ήταν ο Μουτσινάς. Δεν με πήρε, νόμιζα ότι με πήρε. Δεν θα το σηκώσω ποτέ το τηλέφωνο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.