«Όταν γεννήθηκε...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξανδρή για το γιο του

Μιλάει με πολύ τρυφερά λόγια για τα παιδιά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν γεννήθηκε...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξανδρή για το γιο του

Την Τετάρτη 17/5 ο Δημήτρης Αλεξανδρής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν'' με τον ηθοποιό να μιλάει αναλυτικά τόσο για τη συμμετοχή του στο Σασμό, όσο και για την οικογένειά του (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια, που λαμβάνει στο twitter).

Ο ηθοποιός έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, μία κόρη και ένα γιο, στους οποίους φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία και αυτό το καταλαβαίνει κανείς εύκολα από τον τρόπο, που μίλησε στη συνέντευξη για εκείνα!

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξανδρής αποκάλυψε και μερικές πτυχές του, ως πατέρας τονίζοντας, πως θέλει να περνάει χρόνο με τα παιδιά του, βάζοντας στο παρελθόν τη δουλειά του για λίγο στην άκρη, ώστε να κάνουν πράγματα παρέα!

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξανδρή για την οικογένεια και τα παιδιά του

«Μέχρι τώρα περνάμε τις διακοπές μαζί.. δεν είναι εύκολο να με ακολουθήσει κάποιο παιδί μια περιοδεία, δεν είναι εύκολο πας από πόλη σε πόλη! Η κόρη μου δεν νομίζω να θέλει να ακολουθήσει τη σκηνοθεσία. Εγώ θα ήθελα γιατί βλέπω κάτι σε αυτήν. Και αυτή μπορεί αν ήθελε, αλλά εγώ βλέπω σε αυτή μια ματιά πολύ προσωπική!

Τα παιδιά μου έχουν πολύ χιούμορ, μάλλον έτσι γεννήθηκαν! Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, σταμάτησα να δουλεύω για σχεδόν ενάμιση χρόνο και παραπάνω. Ήθελα και θέλω να είμαι κοντά. Τα διάβαζα τα παιδιά εγώ, μου άρεσε πολύ αυτή η διαδικασία», είπε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Αλεξανδρής.