Άσχημα νέα για τον Victor Vernicos - Tι συμβαίνει με την υγεία του

Λίγο μετά το σάλο από τη συμμετοχή του στη Eurovision

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
victorvernicos - instagram
victorvernicos - instagram

Τις τελευταίες ημέρες μας απασχόλησε το όνομα του Victor Vernicos με το νεαρό τραγουδιστή να κάνει τη δική προσπάθεια συμμετέχοντας στην Eurovision 2023, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και φτάνοντας μέχρι τη φάση του ημιτελικού.

Αν λάβουμε υπόψιν τα σχόλια από την παρουσία του καλλιτέχνη στη σκηνή του Λίβερπουλ μπορούμε να πούμε, πως η κοινή γνώμη είναι διχασμένη μιας και σε κάποιους άρεσε η ερμηνεία του και σε άλλους όχι.

Διαβάστε επίσης: Μόνος του ο Vernicos την ώρα του αποκλεισμού του - Τον αγκάλιαζαν μόνο από τις άλλες ομάδες και όχι η ελληνική (Βίντεο)

Η ανάρτηση του Victor Vernicos για την υγεία του

Οι τελευταίες λοιπόν ημέρες ήταν έντονες για τον Victor Vernicos! Εκεί λοιπόν, που θα λέγαμε πως επέστρεψε σπίτι του να ξεκουραστεί, ο ίδιος έκανε γνωστό την Τετάρτη 17/5 με μία ανάρτηση στο instagram, πως ο κορωνοϊός του χτύπησε την πόρτα.

Vernicos - Κορωνοϊός

Οι πρώτες δηλώσεις του Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Ο τραγουδιστής πάτησε ελληνικό έδαφος και η κάμερα του Mega Καλημέρα το συνάντησε έξω από το αεροδρόμιο για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις του για την εμπειρία του, αλλά και για όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για εκείνον όλες αυτές τις μέρες.

«Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να πάμε τελικό, αλλά πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά και κάποιες φορές άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Μπορεί να υπήρχαν πολλοί παράγοντες που πήγαν λάθος», είπε αρχικά.

«Στεναχωρήθηκα για λίγο με την μη πρόκριση, αλλά όχι για πολύ», πρόσθεσε έπειτα, ενώ όταν τον ρώτησαν για την φυγάδευσή του μετά τον αποκλεισμό ο ίδιος κοιτούσε απορημένος και ο συνεργάτης του ξεκαθάρισε πως δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.

«Ήταν τέλεια, έμαθα πολλά πράγματα, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες. Ποια αρνητικά σχόλια; Δεν έχω διαβάσει κάτι. Δεν έχω ακούσει Χριστό», εξήγησε στη συνέχεια.

Όσον αφορά το 4άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στην Κύπρο, επισήμανε (δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία των ανθρώπων που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα): «Δεν σχετίζομαι εγώ με αυτό. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ τα έδωσα όλα αυτή τη βραδιά, ήμουν λίγο αγχωμένος στην αρχή. Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα. No regrets», ενώ στο τέλος απάντησε πως δεν θα έλεγε όχι σε μια δεύτερη συμμετοχή στον διαγωνισμό.