«Αν πηγαίνουμε στα δικαστήρια και για τις συμμετοχές στο J2US, έχουμε ξεφύγει» - Χείμαρρος ο Τσουρός κατά το Παπαμιχαήλ

Μετά την απόφαση του να κινηθεί νομικά εναντίον του Κοκλώνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν πηγαίνουμε στα δικαστήρια και για τις συμμετοχές στο J2US, έχουμε ξεφύγει» - Χείμαρρος ο Τσουρός κατά το Παπαμιχαήλ

Νομικά εναντίον του J2US σκοπεύει να κινηθεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, έπειτα από την τελευταία του εμφάνιση στο πλατό του μουσικού διαγωνισμού. Και οι δύο εμφανίσεις του ήταν επεισοδιακές, αφού και στην πρώτη τα πράγματα δεν πήγαν καλά με τον ίδιο να παραδέχεται, πως δε μπήκε καλά στο κομμάτι (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Την ανακοίνωση πως θα πάει δικαστικά έκανε μέσα από ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook, στο οποίο έγραψε: «Δεν πόσταρα τίποτα, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτά που θα σας πω. Όχι απλά τραγούδησα, αλλά το είπα και πάρα πολύ καλά. Τώρα γιατί δεν ακούστηκα στα verse, και ακούστηκα μόνο να κάνω δεύτερες φωνές, κάποιος ανεβοκατέβαζε το channel strip, στην κεντρική κονσόλα που δίνει ήχο στην τηλεόραση και στην αίθουσα. Τώρα το ποιος και γιατί, το γιατί το γνωρίζω, όσο για το ποιος θα το μάθω και αυτό. Πώς κατάλαβα ότι έχω δίκιο. Γιατί πολύ απλά η μίξη, που ακουγόταν στα πίσω ηχεία, πίσω από το stage ήταν κανονικότατη. Και όλα ακούστηκαν άψογα. Μου το επιβεβαίωσαν τρία..» - δείτε την ανάρτηση.

Την απόφαση αυτή, σχολίασαν στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, με τον Κώστα Τσουρό να ξεσπά λέγοντας πως δεν πήγε στην Eurovision αλλά στο J2us.

Τα σχόλια του Τσουρού για τον Παπαμιχαήλ

«Βγάζει μια ανακοίνωση που λέει ότι θα προχωρήσει δικαστικά και ότι οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει τα δέοντα και ότι θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουν τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Δηλαδή, εάν σε περίπτωση που έχει αποδειχθεί ότι του έχουν κλείσει τον ήχο, είναι αυτό αντικείμενο δικαστικής διαμάχης;

Δεν πήγε στη Eurovision την κανονική, μάλλον το μπέρδεψε. Πήγε στη “Eurovision” του J2US. Ούτε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πήγε, για να τον αδικήσουν και να πει ότι "κοιτάξτε να δείτε με καταστρέψατε, καταστράφηκε η πορεία μου και η καριέρα μου και γι’ αυτό σας πάω δικαστικά"

Επίσης, δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής, ώστε να φανεί ξαφνικά ένας επαγγελματίας τραγουδιστής είναι άφωνος. Είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ο οποίος πήγε ως διαγωνιζόμενος στο J2US, επαναλαμβάνω. Δηλαδή, αν μπαίνουμε στη διαδικασία να πηγαίνουμε στα δικαστήρια και για τις συμμετοχές στο J2US, έχουμε ξεφύγει εντελώς σε αυτή την κοινωνία», είπε σε έντονο ύφος ο Κώστας Τσουρός.