Νίκος Ανδρουλάκης για υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της! Σήκωσε ένα σταυρό του μαρτυρίου»

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την καταγγελία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Ανδρουλάκης για υπόθεση Γεωργούλη: «Είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της! Σήκωσε ένα σταυρό του μαρτυρίου»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 18/5 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και ανάμεσα στα ζητήματα στα οποία αναφέρθηκε ήταν και η υπόθεση Γεωργούλη. Ο ηθοποιός εδώ και χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπος με μία καταγγελία και βιασμό και κακοποίηση, η οποία μόλις πριν από λίγους μήνες βγήκε στο φως.

Η καταγγελία αυτή πραγματοποιήθηκε από μέλος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του κόμματος, λοιπόν, γνωρίζει από πρώτο χέρι ποια είναι η κατάσταση και τα συναισθήματα του θύματος, ενώ εξήγησε και ποιες είναι οι δικές του προθέσεις και σκέψεις όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης αποκλειστικό: «Είναι αλήθεια ότι...» - Οι δηλώσεις του για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη για την υπόθεση Γεωργούλη

«Δεν σας κάνουν διαφορά τα μειωμένα αντανακλαστικά στην περίπτωση Παππά και τα αυξημένα στην περίπτωση του κ. Γεωργούλη; Η δικαιοσύνη είναι α λα καρτ; Η δικαιοσύνη όταν αθωώνει τον έναν συνεργάτη είναι καλή, αλλά στην άλλη περίπτωση είναι κακή δικαιοσύνη…», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και όταν ρωτήθηκε για την συναισθηματική κατάσταση του θύματος, δήλωσε: «Καλέστε εδώ την κυρία Χρονοπούλου να σας εξηγήσει ποια είναι η ψυχολογία της. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι αδιανόητο τρία χρόνια οι βελγικές αρχές να διερευνούν μια καταγγελία και εν τέλει να καταλήγουν στην άρση ασυλίας του προσώπου αυτού. Να μη μαθευτεί ποτέ το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, να μην το ξέρει η οικογένειά της, εμείς... και ξαφνικά σε 5 λεπτά να το μαθαίνετε όλοι εσείς και να ενημερώνετε και εμάς. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα και είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της, γιατί προσπάθησαν μέσω της κυρίας Χρονοπούλου να τρομοκρατήσουν άλλους ανθρώπους.

Εγώ λέω ότι κάθε γυναίκα η οποία έχει υποστεί κάποια κακοποίηση να ενθαρρύνετε και να καταγγείλει, γιατί πρέπει να καταπολεμήσουμε τα φαινόμενα βίας στην κοινωνία μας. Και το δεύτερο που έχω να πω είναι για το παρακράτος του διαδικτύου, το οποίο έχει στηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησε να εξοντώσει ηθικά την κυρία Χρονοπούλου κι αυτό δείχνει ότι είναι δικαιωματιστές α λα καρτ».

Και κατέληξε: «Η Ελένη Χρονοπούλου είναι ένα πρόσωπο δυναμικό, το οποίο κατά την άποψή μου σήκωσε ένα σταυρό του μαρτυρίου και είναι ένα θετικό παράδειγμα για την κοινωνία μας για να γίνουμε μία πιο ανοιχτή κοινωνία που σέβεται τον άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης: «Ήμασταν...» - Η Νάϊλα απαντά για την φημολογούμενη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη