«Ο Γιώργος είναι αυστηρός, απαιτητικός» - Η αποκάλυψη της Χρύσας Φώσκολου για την συνεργασία της με τον Παπαδάκη

«Με βοήθησε να γίνω και εγώ απαιτητική»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Γιώργος είναι αυστηρός, απαιτητικός» - Η αποκάλυψη της Χρύσας Φώσκολου για την συνεργασία της με τον  Παπαδάκη

Συνέντευξη παραχώρησε στο ένθετο Enjoy και τη δημοσιογράφο, Μαρία Ανδρέου παραχώρησε η Χρύσα Φώσκολου με αφορμή. Η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια, μίλησε για την επαγγελματικά της πορεία αλλά και για τις συνεργασίες της στην τηλεόραση. Συμμετείχε και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1.

Όπως δήλωσε, είχε την τύχη να δουλέψει με καταξιωμένους δημοσιογράφους, ανάμεσα τους τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτα Στάθη. Έχουν δουλέψει πολλά χρόνια μαζί και την βοήθησαν ο καθένας ξεχωριστά με τον δικό του τρόπο.

Η συνεργασία της Φώσκολου με τον Παπαδάκη

«Μετά τη συνεργασία μου με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη και παράλληλα πάντα με το δελτίο ειδήσεων, μου έγινε πρόταση να ενταχθώ στην ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα», φυσικά την αποδέχθηκα γιατί ξέρω ότι όσα άτομα βρίσκονται εκεί ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και βοηθούν και τα νέα παιδιά να δουλεύουν εξίσου καλά. Ο Γιώργος είναι αυστηρός, απαιτητικός, ενημερωμένος για όλα και αυτό με βοήθησε να γίνω και εγώ απαιτητική, πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους συνεργάτες μου, έμαθα να είμαι συνεπής, να ακούω τι έχουν να μου πουν οι τηλεθεατές και να βλέπω την επικαιρότητα από όλες τις πλευρές της», αποκάλυψε στο περιοδικό για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Δείτε επίσης: Φεύγει από το Καλημέρα Ελλάδα η Μαρία Αναστασοπούλου; Η απόφαση του ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό της μέλλον

Οι θυσίες και οι δύσκολες στιγμές

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Χρύσα Φώσκολου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα "Real News" και μίλησε τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική της ζωή.

«Η γνώμη μου είναι πως δεν μπορείς να κάνεις καλά πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Έχω θυσιάσει αρκετά αλλά δεν το μετανιώνω. Η δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη. Θα ήθελα, όμως, να μην αναγκάζομαι να παρατάω τους φίλους μου όταν είμαστε έξω σε κάποιο μαγαζί γιατί πρέπει να γυρίσω να κοιμηθώ», είπε μεταξύ άλλων.

Η τηλεόραση θέλει γερό στομάχι; Υπήρξε κάτι που σε δυσκόλεψε;

Η τηλεόραση δεν συγχωρεί, είναι ένας χώρος με σκληρό ανταγωνισμό και σίγουρα θέλει γερό στομάχι. Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις, που έχουμε την υποχρέωση να αντιμετωπίσουμε χωρίς συναισθηματισμούς. Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο επάγγελμα, ήταν τον Ιούλιο του 2018 στην πυρκαγιά στο Μάτι. Ένιωσα ανήμπορη να μεταδώσω αυτές τις στιγμές και ακόμα και σήμερα με ακολουθούν οι εικόνες αυτής της τραγωδίας.