Άδοξο τέλος: «Επιβεβαιώνουμε ότι παραμένουν φίλοι...» - Χώρισαν οριστικά παρόλο που φαινόντουσαν ερωτευμένοι

Η σχέση τους κράτησε μόλις μισό χρόνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άδοξο τέλος: «Επιβεβαιώνουμε ότι παραμένουν φίλοι...» - Χώρισαν οριστικά παρόλο που φαινόντουσαν ερωτευμένοι

Ήταν από τα νέα ζευγάρια της showbiz και φαινόντουσαν ευτυχισμένοι να ζουν τον έρωτα τους, χωρίς να το κρύβουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, χώρισαν εντελώς ξαφνικά με την είδηση να "σκάει" στα ξένα media σαν "βόμβα".

Ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν περίπου μισό χρόνο με την πρώτη δημόσια εμφάνιση να γίνεται τον Οκτώβριο του 2022 σε εστιατόριο του δυτικού Χόλιγουντ και αμέσως ξεκίνησαν τα σχόλια. Η φανς της τραγουδίστριας έπαθαν πανζουρλισμό, καθώς σπάνια την βλέπουμε με κάποιο σύντροφο.

Όπως ξαφνικά έγινε γνωστή η σχέση, ξαφνικά χώρισαν κιόλας

Η σχέση αυτή ξεκίνησε όπως έχει ειπωθεί με πολύ καλές προοpτικές και οι δυο τους φαινόντουσαν ερωτευμένοι, όμως η σχέση έληξε άδοξα με εκπρόσωπο της τραγουδίστριας να αναφέρει στο περιοδικό People «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Μπίλι και ο Τζες χώρισαν φιλικά και παραμένουν καλοί φίλοι».

Δείτε επίσης: «Μαζί υποβάλαμε αίτηση διαζυγίου» - Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz μετά από 19 χρόνια και μία κόρη

«Όλες οι φήμες περί ύπαρξης τρίτου προσώπου είναι ψευδείς. Και οι δύο είναι ελεύθεροι προς το παρόν κι αποφασισμένοι να πορευτούν προσωρινά μόνοι τους», συμπλήρωσε στο εν λόγω περιοδικό.

Ο λόγος λοιπόν για την Μπίλι Άιλις και τον Τζες Ράδερφορν των οποίον η τελευταία δημόσια εμφάνιση έγινε στο φεστιβάλ Coachella τον περασμένο μήνα. Τίποτα όμως τότε, δεν μαρτυρούσε ότι η σχέση τους περνάει κρίση και σύντομα θα έρθει το τέλος.

Λίγα Λόγια για την Άιλις

  • Το πρώτο της σινγκλ με τίτλο ‘‘Ocean Eyes” κυκλοφόρησε το 2016 μέσω της πλατφόρμας SoundCloud και έχει συγκεντρώσει πάνω από 411 εκατομμύρια ακροάσεις στο Spotify μέχρι τον Noέμβριο του 2019.
  • Το πρώτο της ΕΡ με τίτλο ”Don’t Smile At Me” κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου 2017, και κατατάχθηκε ως χρυσός δίσκος. Λόγω της τεράστιας επιτυχίας του EP της, η Apple Music ονόμασε την Άιλις καλλιτέχνιδα ”Up Next’‘ για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2017.
  • Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go” κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου 2019. Το άλμπουμ έφτασε στην πρώτη θέση των καταλόγων επιτυχιών σε διάφορες χώρες, όπως οι Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ελλάδα και άλλες, με πολλές επιτυχίες από το άλμπουμ να φτάνουν στις πρώτες θέσεις του καταλόγου, όπως το When the Party’s Over, Wish You Were Gay, Bury a Friend, και η μεγάλη επιτυχία Bad Guy.
  • Είναι η πρώτη και η μόνη καλλιτέχνιδα μέχρι στιγμής που γεννήθηκε την δεκαετία του 2000 με τεράστιες επιτυχίες. Η Άιλις έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου για τον μοναδικό της ήχο στην μουσική, το ιδιαίτερο στιλ της, αλλά και για τον πανέμορφό της χαρακτήρα.
  • Το 2020 έγινε η νεότερη τραγουδίστρια/τραγουδιστής που έγραψε το τραγούδι τίτλων αρχής για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο No Time to Die.