«Τι να σας πω! Να διακόψουμε την σύνδεση» - Ένταση στον αέρα της Super Κατερίνα με την Ρίκα Διαλυνά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι να σας πω! Να διακόψουμε την σύνδεση» - Ένταση στον αέρα της Super Κατερίνα με την Ρίκα Διαλυνά

Μια συγκλονιστική είδηση για την Ρίκα Διαλυνά βγήκε χθες 18/5 στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εφημερίδα Espresso. Σύμφωνα με τον τίτλο της εφημερίδας, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο, με τον -παραλίγο- στραγγαλιστή της (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Η ηθοποιός, ωστόσο, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 19/5 στην εκπομπή Super Κατερίνα και ξεκαθάρισε πως το εν λόγω περιστατικό ναι μεν συνέβη, αλλά όχι τώρα, αλλά πριν 3 χρόνια!

Η αποκάλυψη της Ρίκας Διαλυνά για τα όσα βίωσε με άνδρα που υποδύθηκε υπάλληλο εταιρείας ρεύματος και μπήκε στο σπίτι της

«Μένα σε μια πολυκατοικία – φρούριο. Η εξωτερική πόρτα ήταν ανοιχτή και την κρατούσε ένας κύριος, ο οποίος μίλαγε στο τηλέφωνο. Πάω να μπω στο ασανσέρ και μου λέει δεν δουλεύει. Του απάντησα πώς θα ανέβω στον 7ο όροφο; Μου λέει “θα σας πάω εγώ”. Δεν σκέφτηκα πώς θα με πάει, αφού δεν δουλεύει. Μπήκαμε μαζί μέσα. Φτάνουμε στον 7ο, βγαίνω εγώ, βγαίνει κι αυτός, ανοίγω την πόρτα μου να μπω στο σπίτι, το οποίο είχα αδειάσει γιατί θα το έδινα και μπήκε κι αυτός μέσα και μου λέει “έχετε διαρροή ρεύματος”.

Εκείνη τη στιγμή ο γείτονάς μου βγήκε από την πόρτα και τον είδε. Εγώ πάντα βάζω τα κλειδιά πίσω από την πόρτα. Έφυγε εκείνος και μπήκε μέσα στην κουζίνα. Έκλεισα εγώ την πόρτα και τον έβλεπα να κάνει γύρω γύρω στην κουζίνα. Όταν είδε άδειο το σπίτι λέει “τι ήρθα εδώ να κάνω;”. Μου έδειξε άλλο πρόσχπο. Από καλός και ευγενικός, ήταν αγριεμένο το πρόσωπό του. Αυτό έγινε πριν από τρία χρόνια», αποκάλυψε η Ρίκα Διαλυνά.

Μάλιστα, υπήρξε και μια ένταση της ώρα της επικοινωνίας της ηθοποιού με την εκπομπή, καθώς εκείνη ήθελε να μιλήσει παραπάνω για την ζωή της και να μην σταθεί στο περιστατικό αυτό, ωστόσο ο χρόνος δεν της το επέτρεψε, με την Κατερίνα Καινούργιου να απολογείται.

«Λυπάμαι που έγινε το σημερινό γιατί η ευγένεια που έχω μάθει από το σπίτι μου, με κράτησε στην εκπομπή σας. Διαφορετικά, ύστερα από όσα πέρασα κι άκουσα, θα έφευγα» ανέφερε η Ρίκα Διαλυνά.

«Μισό λεπτό κ. Διαλυνά. Μιλάτε μαζί μου, είμαι η Κατερίνα. Τι ακούσατε από εμάς; Μήπως είδατε κάποια άλλη εκπομπή και σας μίλησε άσχημα κάποιος άλλος;» απάντησε η Κατερίνα.

«Δεν ξέρω ποιος. Μου έβαλαν να πω γρήγορα γρήγορα.» είπε η ηθοποιός. «Αν είναι λάθος κάποιου συναδέλφου δημοσιογράφου στο κοντρόλ, ζητώ προσωπικά συγγνώμη. Σας σεβόμαστε πάρα πολύ και είναι τιμή μας που είστε στην εκπομπή. Τώρα μιλάτε μαζί μου» συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν έχει σημασία. Εγώ σας ευχαριστώ. Μου αρέσετε πάρα πολύ κι εύχομαι να συνεχίσετε έτσι ευγενείς» είπε κλείνοντας η Ρίκα Διαλυνά.