«Δεν είναι εξαφανισμένος! Έχει πάρει μια απόφαση να...» - Αποκαλύψεις για τον Νότη Σφακιανάκη 

Γιατί έχει χαθεί από όλους κι από όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στην εκπομπή Το Πρωινό μίλησε σήμερα 19/5 ο παλιός ντράπερ του Νότη Σφακιανάκη, Σάκης Πιλάτος και μίλησε για τον γνωστό τραγουδιστή και συγκεκριμένα για το τι ακριβώς συμβαίνει και έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αποκαλύψεις για τον Νότη Σφακιανάκη

«Δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σπίτι του, έχει πάρει μια απόφαση να αποσυρθεί από όλους και από όλα. Είμαστε αδελφικοί φίλοι. Εγώ ήμουν μουσικός του 28 χρόνια, μιλάω με τη γυναίκα του, τα παιδιά του. Δεν ξέρω τι έχει πάθει, αλλά ξέρω ότι είναι καλά.

Από παιδάκια είμαστε φίλοι, από 7 χρονών στην ίδια γειτονιά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά και ας μην ξανατραγουδήσει. Αν μπορεί και είχα μία πρόταση να κάνουμε μια εμφάνιση, να φέρω την ορχήστρα την παλιά, να κάνει μια περιοδεία, μια συναυλία δωρεάν στο ΣΕΦ, κάπου. Τα χρήματα αυτά, ένα τυπικό εισιτήριο 5 ευρώ, να πάνε σε ένα ίδρυμα, να πει αντίο, να κρεμάσει το μικρόφωνό του, να φύγει όπως του αξίζει.

Ναι, οικονομικά είναι καλά. Μπορεί να έχει πολλά λεφτά αλλά και πάρα πολλά έξοδα. Όταν έχεις 10-14 αυτοκίνητα πολυτελείας, μια βιλάρα. Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι καλά.

Διαβάστε επίσης: «Επιτέλους μαζί μας» - Η πρώτη φωτογραφία στα social media μετά την ψυχολογική του κατάρρευση

Αν δεν βγει να το ανακοινώσει μόνος του, ό,τι άλλο διαβάζετε είναι παραμύθι της Χαλιμάς. Έχει απομονωθεί γιατί μπορεί να έχει στεναχωρηθεί με κάποιους ή γιατί ντρέπεται γιατί ακούστηκαν και διάφορα τότε με τα όπλα. Και πριν γίνει διάσημος ήταν έτσι. Ό,τι τον ενοχλούσε και ό,τι αισθανόταν το έλεγε. Έμπαινε πολιτικός στο μαγαζί με 000 κόσμο τον έκραζε. Έτσι είναι ο Νότης.

Έχει επαφή με την οικογένειά του και με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Δεν μένουν μαζί, αυτή μένει κάπου αλλού τώρα. Αλλά ξέρω ότι έχουν δυο παιδιά μαζί, η περιουσία είναι μισή-μισή οπότε μιλάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλιός ντράπερ του Νότη Σφακιανάκη, Σάκης Πιλάτος.