«Το θηλασμό το σταμάτησα...» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη της Νικολέτας Ράλλη για όσα πέρασε μετά την εγκυμοσύνη της

«Φοβόμουν ότι θα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το θηλασμό το σταμάτησα...» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη της Νικολέτας Ράλλη για όσα πέρασε μετά την εγκυμοσύνη της

Η Νικολέτα Ράλλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες με απόσπασμα αυτής να προβάλλεται την Παρασκευή 19/5 στην εκπομπή Happy Day με την παρουσιάστρια να κάνει σοκαριστικές εξομολογήσεις για την περίοδο μετά την εγκυμοσύνη της.

Σήμερα η ίδια είναι μία ευτυχισμένη μητέρα ενός κοριτσιού, ωστόσο δε δίστασε να αποκαλύψει, πως όταν ήρθε στη ζωή η κόρη της και στο εξής ήρθε αντιμέτωπη με τον εαυτό της, τη ν κατάθλιψη και μια ιδιαίτερη ασθένεια χάνοντας τη φωνή της.

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα η Νικολέτα Ράλλη να ξεκινήσει αγωγή, η οποία τη βοήθησε πολύ. Μάλιστα στο ίδιο σημείο της συνέντευξης η παρουσιάστρια αποκάλυψε το λόγο, που διέκοψε το θηλασμό της κόρης της.

Δείτε επίσης: Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της η Ράλλη; Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η αποκάλυψη της Νικολέτας Ράλλη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την εγκυμοσύνη

«Στα καλά καθούμενα, εντελώς ξαφνικά εκεί που εγώ ξέρω και είμαι σίγουρη ότι είμαι μία γυναίκα που πιάνει την πέτρα και την στύβει και δε μασάει πουθενά, ένιωσα ότι σβήνω, χάνομαι, θεέ μου βοήθεια. Δεν σταμάταγα να κλαίω γενικά και να λέω “Γιατί θεέ μου;”.

Δεν υπήρχε λογική, δεν ήθελα να πάω σπίτι φοβόμουν, φοβόμουν ότι θα μου συμβεί κάτι πάρα πολύ ότι αν πάω σπίτι μου. Το θηλασμό τον σταμάτησα, για κάτι άλλο, που δεν το έχω πει ποτέ. Το θηλασμό το σταμάτησα στους 6 μήνες, γιατί έχασα τη φωνή μου. Έπαθα πάρεση φωνητικών χορδών, δεν μπορούσα παιδιά να μιλήσω, δεν έβγαινε φωνή ρε συ, δε μπορώ να το εξηγήσω», είπε η Νικολέττα Ράλλη.