«Με πόνεσε σε προσωπικό επίπεδο...» - Βυθισμένη στο πένθος η Τατιάνα Στεφανίδου

«Όταν έμαθα ότι "έφυγε" στεναχωρήθηκα πάρα πολύ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με πόνεσε σε προσωπικό επίπεδο...» - Βυθισμένη στο πένθος η Τατιάνα Στεφανίδου

Την Πέμπτη 18/5 έγινε γνωστό πως ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή, ύστερα από μία σκληρή μάχη που έδωσε για να κρατηθεί ζωντανός, καθώς στα 73 του και στα μέσα του Μαρτίου έπαθε εγκεφαλικό, μπήκε στο νοσοκομείο, όμως αφού συνήλθε και μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης, η υγεία του επιδεινώθηκε ξανά και έτσι άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση για τον θάνατό του έχει προκαλέσει ανείπωτο θρήνο και θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους και τους συνεργάτες του, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και πολλοί διάσημοι. Η Τατιάνα Στεφανίδου, μάλιστα, ανήκει σε αυτούς και μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, T-Live, θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματά της σε μία τέτοια στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Γερολυμάτος: «Ήταν άδικο το τέλος του, δεν έπρεπε να...» - Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό μετά τον θάνατο του Κακέτση

Τα συγκινητικά λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση

«Η είδηση αυτή που θα παρουσιάσουμε με πόνεσε σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ο Στηβ Κακέτσης είναι ένας από τους ανθρώπους που θυμάμαι από παιδάκι. Φίλος του μπαμπά μου, της μαμάς μου, οικογενειακός φίλος. Τον αγαπούσα πάντα πάρα πολύ, γιατί ήταν αυτό που λέμε "άρχοντας". Μπορεί κάποια στιγμή να έπεσε έξω, να έχασε την επιχείρησή του, να πέρασε δύσκολα, αλλά ως άνθρωπος ήταν αρχοντάνθρωπος. Και όταν έμαθα ότι "έφυγε" στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί δεν ήξερα ότι είχε προβλήματα υγείας και πόσο δύσκολα περνούσε τον τελευταίο καιρό. Δεν το γνώριζα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Λίτσα Διαμάντη: «Ααα! Σοβαρά;» - Έμαθε την ώρα της συνέντευξης στο Πρωινό το θάνατο του Στηβ Κακέτση

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Το Πρωινό σήμερα 19/5 ξεκίνησε με την είδηση θανάτου του Στηβ Κακέτσης. Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος συνδεόταν με βαθιά φιλία με τον επιχειρηματία, αποκάλυψε πληροφορίες για τους τελευταίους μήνες της ζωής του, την κηδεία αλλά και την πρώην σύζυγό του, Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, γιατί ο Στηβ Κακέτσης ήταν μόνο 73 ετών και στα 73 πια ένας άνθρωπος είναι νεότατος, στενοχωριέσαι. Εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και θα σας πω για πρώτη φορά στην ζωή μου πώς μπήκε στην ζωή μου, γιατί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάναμε πολλή παρέα.

Έφυγε χθες το μεσημέρι. Πριν από έναν μήνα περίπου έπαθε ένα εγκεφαλικό στο σπίτι του. Ενημερώνεται ο κόσμος και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Υγεία. Μπαίνοντας στην πόρτα του Υγεία, παθαίνει δεύτερο εγκεφαλικό. Κι ενώ το πρώτο εγκεφαλικό ήταν πιο ελαφρύ και ο ίδιος ενημέρωσε ότι δεν ήταν καλά και τον πήγαν στο νοσοκομείο, με το που περνάει την πόρτα του νοσοκομείου παθαίνει το δεύτερο εγκεφαλικό.

Εκεί τα πράγματα ήταν δύσκολα. Για μία εβδομάδα τον κράτησαν στο νοσοκομείο κι έκαναν οι άνθρωποι ό,τι μπορούσαν. Είπαν στη συνέχεια ότι η υγεία του δεν κινδυνεύει, ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Τα οικονομικά δεν θα τα πω εγώ γιατί αφορούν τις οικογένειες. Τον μετέφεραν λοιπόν σε άλλο ίδρυμα και τελικά άφησε χθες την τελευταία του πνοή», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε πως η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα 22 Μαΐου. «Μάλλον τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία, ο γιος του δεν είναι στην Ελλάδα. Ο Μάκης ήταν στην Αμερική, εκεί όπου ασχολείται με τα οικονομικά και έχει μία ωραία οικογένεια. Είναι ο γιος που απέκτησε με την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έχουμε περάσει μέρες και νύχτες μαζί να μου εξομολογείται την αγάπη του για την Κατιάνα Μπαλανίκα και τον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου. Τους έζησα και πολύ μαζί με την τελευταία του σύντροφο, την Αννίτα. Αυτές οι 3 γυναίκες σημάδεψαν την ζωή του».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως οι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα του όταν ήταν στις δόξες του τον εγκατέλειψαν με την πρώτη δυσκολία. Ωστόσο η Κατιάνα Μπαλανίκα βρισκόταν εκεί, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

«Πούλησε το σκάφος του, πούλησε τη μεζονέτα του στον Άλιμο και ζούσε σε ένα πολύ μικρότερο σπίτι τα τελευταία χρόνια. Πολλοί λίγοι άνθρωποι ήταν στο πλευρό του και παρότι είχαν χωρίσει με την Κατιάνα Μπαλανίκα, εκείνη ήταν στο πλευρό του και με την Αννίτα».

Mάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στηβ Κακέτση, ζήτησε βουρκωμένος και συγκινημένος συγγνώμη δημόσια που δεν πήγε να τον δει στο νοσοκομείο.

«Δεν πήγα να τον δω. Και ζητώ και συγγνώμη. Του ζητώ συγγνώμη… Δεν μπόρεσα να τον δω έτσι… Είναι λάθος μου. Δεν είμαι τόσο δυνατός για κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ο Στηβ Κακέτσης ήταν ο άνθρωπος που μου κρατούσε το χέρι όλο το βράδυ...».