Μπέσσυ Αργυράκη: «Θα ήθελα ένα εγγονάκι, άλλα δεν...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη της

Η σπάνια αποκάλυψη για τον σύζυγο και την οικογένειά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέσσυ Αργυράκη: «Θα ήθελα ένα εγγονάκι, άλλα δεν...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη της

Η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε συνέντευξη το απόγευμα της Παρασκευής 19/5 στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, και μίλησε αναλυτικά για την προσωπική της ζωή, την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 39 χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο του να γίνει γιαγιά στο άμεσο μέλλον.

Εξήγησε, λοιπόν, πως είναι ο έγγαμος βίος με τον άντρα της Λευτέρη, πως αισθάνεται που δεν έχει εγγονάκι, αλλά και ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος, κάτι που για άλλους μπορεί να ακούγεται απλό, όμως για εκείνη παίζει μεγάλο ρόλο.

Η εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη για την προσωπική της ζωή

«Τη γειτονία μου εδώ στην παράλια της Γλυφάδας δεν θα την άλλαζα ούτε με το καλύτερο σπίτι στα βόρεια», είπε αρχικά η ίδια και έπειτα δήλωσε για την οικογένεια και τον σύζυγό της:

«Η κόρη μου μένει μονή της, ο γιος μου είναι στην Ελβετία και εγώ μένω με τον άντρα μου. Με τον άντρα μου είμαστε τόσο αγαπημένοι και τόσο ήρεμοι, που δεν το βρίσκεις εύκολα. Έχω βρει έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν γεννημένος για οικογένεια, άλλα και εγώ ήμουν τελικά. Έχουμε μία πολύ όμορφη γεμάτη συμβίωση και είναι πραγματικά έρωτας μετά από 39 χρονιά γάμου».

«Θα ήθελα ένα εγγονάκι, άλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή», επισήμανε στη συνέχεια και εξήγησε: «Παλιά ήμουν πιο επιθετική και πιο πιεστική με την κόρη μου, αλλά και το γιο μου για να κάνουν παιδιά».

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αποκάλυψε: «Το μονό που με τρομάζει είναι όταν σκέφτομαι ποσό χρονών είμαι και τρελαίνομαι. Έχω δει που γράφουν για την ηλικία μου και λέω ότι είναι για μία άλλη».

Διαβάστε επίσης: Το αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA - Αυτό που ξένισε στην Μπέσσυ Αργυράκη πάνω στον άνδρα της, Λευτέρη