«Λιποθυμούσα από το στρες!» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Μαρίας Κωνσταντάκη για τις κρίσεις άγχους

«Δεν το είχα και με τα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Λιποθυμούσα από το στρες!» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Μαρίας Κωνσταντάκη για τις κρίσεις άγχους

Η Μαρία Κωνσταντάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' την Παρασκευή 19/5 με την ταλαντούχα ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της αναφορικά με τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά της δεδομένα!

Η ίδια σήμερα παίζει με επιτυχία στη σειρά εποχής ''Έρωτας φυγάς'' και φυσικά οι συμμετοχές της σε σίριαλ και παραστάσεις έχουν όλες μεγάλο ενδιαφέρον. Θα μπορούσε να πει κανείς, πως η Κωνσταντάκη ήξερε από πάντα την κλήση της για την τέχνη, αυτό όμως δεν είναι αλήθεια.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, πως σαν παιδί ήταν φοβερά αγχώδης με αποτέλεσμα να λιποθυμάει στο σχολείο σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές, επομένως ο τότε χαρακτήρας της δεν έχει καμία σχέση με το πως έχει διαμορφωθεί μέσα στα χρόνια (δείτε εδώ πως είχε αυτοπυροβοληθεί στην σκηνή).

Η εξομολόγηση της Μαρίας Κωνσταντάκη για το άγχος και το στρες

«Όποτε χρειαζόταν να βρεθώ σε δημόσιο χώρο και να πω κάτι και να αγχωθώ, λιποθυμούσα από το στρες. Δεν θυμάμαι, Α ή Β Λυκείου με σηκώνει ο μαθηματικός, ο κακομοίρης και αρχίζω και στρεσάρομαι εγώ γιατί δεν το είχα και με τα μαθηματικά και λιποθυμάω και γλιτώνω ένα ολόκληρο έτος γιατί δε με ξανασήκωσε, μου έβαζε 17αρια.

Στη μουσική είχα λιποθυμήσει και βέβαια στο Πολυτεχνείου, στη γιορτή του Πολυτεχνείου που είχα βγει να πω ένα ποίημα και έκανα ένα μικρό σαρδάμ - που να ήξερα μετά ότι θα κάνω συνέχεια - και λιποθύμησα», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντάκη για την κηδεία της

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και στη Φωτεινή Ψυχίδου είχε μιλήσει το πρωί της Παρασκευής 21/4 η Μαρία Κωνσταντάκη. Η γνωστή ηθοποιός δε δίστασε να απαντήσει σε όλες τις μακάβριες ερωτήσεις της δεύτερης.

«Όταν θα πεθάνω δεν θα είμαι εκεί. Κάποιοι θα με κλάψουν, κάποιοι θα χαρούν. Την τελευταία μου μέρα θα ήθελα να την περάσω με τον σκύλο μου και τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Ένα όνειρο έχω για τον θάνατό μου. Θα ήθελα φεύγοντας από αυτή τη ζωή να έχω φιλιώσει με όλους. Στην κηδεία μου λέω να επιλέξω να φορέσω τζιν.

Είχα αγαπήσει μέχρι θανάτου, αλλά πολύ πιο μικρή», είχε πει η γνωστή ηθοποιός.