«Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Κωνσταντάκη για τα ερωτικά της

«Εγώ δεν είμαι από αυτή την κοψιά φτιαγμένη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Κωνσταντάκη για τα ερωτικά της

Την Παρασκευή 19/5 η Μαρία Κωνσταντάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Στούντιο 4'' με την ταλαντούχα ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της αναφορικά με τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά της δεδομένα!

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εξομολόγηση της ηθοποιού για την προσωπική της ζωή, καθώς όπως αποκάλυψε στο παρελθόν έκανε σοβαρές σχέσεις και μάλιστα είχε μπει στη διαδικασία της συγκατοίκησης, ωστόσο μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας κατάλαβε, πως δε μπορεί να συνεχίσει μαζί του και χώρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο (δείτε εδώ τι δηλώνει για το κομμάτι της μοναξιάς).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κωνσταντάκη για την προσωπική της ζωή

«Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου. Δυόμιση χρόνια. Με διαφορά όμως τα χειρότερα. Το ‘βλεπα, το ‘βλεπα, το ‘βλεπα να έρχεται! Θα σου πω καταρχάς είμαι πολύ ενοχικός άνθρωπος και αυτός ο άνθρωπος, που μπορεί να μας βλέπει και μακάρι να μας βλέπει, ήταν και πολύ χειριστικός. Ήταν ένας κανονικός άνθρωπος αυτός και ήθελε να έχει μια κανονική σχέση, ήθελε η κοπέλα του να τον συνοδεύει εκεί και εκεί.

Εγώ όμως δεν είμαι από αυτή την κοψιά φτιαγμένη, δεν μπορώ. Το έχω κάνει και με άλλον. Ήθελε δηλαδή να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή μεσημέρι να πηγαίνουμε να τρώμε με την οικογένεια του, είχε φύγει και η μανούλα του έπρεπε να τρώμε με τον πατέρα του...», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η εξομολόγηση της Κωνσταντάκη για το άγχος και το στρες

«Όποτε χρειαζόταν να βρεθώ σε δημόσιο χώρο και να πω κάτι και να αγχωθώ, λιποθυμούσα από το στρες. Δεν θυμάμαι, Α ή Β Λυκείου με σηκώνει ο μαθηματικός, ο κακομοίρης και αρχίζω και στρεσάρομαι εγώ γιατί δεν το είχα και με τα μαθηματικά και λιποθυμάω και γλιτώνω ένα ολόκληρο έτος γιατί δε με ξανασήκωσε, μου έβαζε 17αρια.

Στη μουσική είχα λιποθυμήσει και βέβαια στο Πολυτεχνείου, στη γιορτή του Πολυτεχνείου που είχα βγει να πω ένα ποίημα και έκανα ένα μικρό σαρδάμ - που να ήξερα μετά ότι θα κάνω συνέχεια - και λιποθύμησα», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη.