«Ήταν δύσκολη η μάχη μου με τον καρκίνο...» - Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος! Συγκινήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Η μητέρα μου με βοηθάει από την άλλη μεριά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν δύσκολη η μάχη μου με τον καρκίνο...» - Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος! Συγκινήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Μενούνος λίγο μετά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την υγεία της (δείτε εδώ τι συνέβη). Η μέλλουσα μανούλα, μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 19/5 διασκέδασε με την κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούν ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Εκεί λοιπόν τη συνάντησε και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Μητσόπουλος, με την Μαρία Μενούνος να μιλά με τα πιο συγκινητικά λόγια για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για την περιπέτεια με την υγεία της και τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μαρίας Μενούνος

«Ήταν δύσκολη η μάχη μου με τον καρκίνο, αλλά βλέπω άλλους που είναι περισσότερο δύσκολο για εκείνους. Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε και είμαι πολύ τυχερή! Υποβλήθηκα σε μεγάλη εγχείρηση αλλά άλλοι έκαναν χημειοθεραπείες, όπως η μαμά μου. Στις προσευχές μου ευχαριστούσα τη μητέρα μου που μου έδωσε τόση δύναμη να μπορώ να τα ξεπεράσω, να έχω στο πλευρό μου τον πατέρα μου και τον άντρα μου να με βοηθήσουν.

Είμαι χαρούμενη που στάθηκα στο πλευρό της μητέρας μου και έκανα πολλά για εκείνη στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Εκείνη έκανε τόσα για μένα. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν εκείνη. Έμαθα τόσα πολλά που με βοηθούν τώρα με τα δικά μου προβλήματα. Η μητέρα μου με βοηθάει από την άλλη μεριά, μιλάμε κάθε μέρα και βλέπω τα μηνύματα που μου δίνει κάθε μέρα. Ξέρω ότι θα είμαι καλά.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μαμά» είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, μετά την προβολή της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως νιώθει πως η Μαρία Μενούνος αποτέλεσε για την ίδια πηγή έμπνευσης, ειδικά το διάστημα που βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας της η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από επίσης μάχη με τον καρκίνο.

«Ήταν τεράστια πηγή δύναμης για μένα με τον τρόπο που αντιμετώπισε τόσο τον αγώνα της μητέρας της όσο και τον δικό της αγώνα... Παρ' όλο που δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν έχουμε γνωριστεί ή συναντηθεί ποτέ, της το χρωστάω» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.