Για καφέ στην Ερμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης μια μέρα πριν τις εκλογές - Oι selfies με τουρίστες

Στο Μικρολίμανο, από την άλλη, ο Αλέξης Τσίπρας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για καφέ στην Ερμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης μια μέρα πριν τις εκλογές - Oι selfies με τουρίστες

Να περάσουν ένα χαλαρό και απολαυστικό μεσημέρι με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους αποφάσισαν το πρωί του Σαββάτου 20/5 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας μία ημέρα πριν από τη μεγάλη «μάχη» των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Τσίπρας και Μητσοτάκης για καφέ με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφου

Ο πρωθυπουργός, συγκεκριμένα, βρέθηκε για χαλαρό καφέ στην Ερμού και κατά την άφιξη του σε έναν από τους πιο γνωστούς και πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με πολίτες και τουρίστες, οι οποίοι αναγνώρισαν τον Έλληνα πρωθυπουργό και έσπευσαν να απαθανατίσουν αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, κατά τη συνομιλία του με τους δημοσιογράφους σε γνωστό καφέ της Ερμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε ότι απόψε θα δειπνήσει με την οικογένεια του.

Διαβάστε επίσης: Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Super Κατερίνα

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε το “Mira Restaurant” στο Μικρολίμανο, για να παραθέσει γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες στις 13.00.

Η χιουμοριστική συζήτηση του Τσίπρα & του Μητσοτάκη που δεν προβλήθηκε στο debate

Την Παρασκευή 19/5 ο Αλέξης Τσίπρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Πρωινό μας'' με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραχωρεί την τελευταία του συνέντευξη λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή 21/5.

Οι δηλώσεις του αφορούσαν σε πολλά και διαφορετικά θέματα και κυρίως ήταν βασισμένες στις ερωτήσεις, που του έκανε η Φαίη Σκορδά με το κλίμα ανάμεσά τους να είναι χαλαρό, δεδομένου ότι κανένας από τους δύο δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους συνεντεύξεις.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο Τσίπρας ενδιαφέρον είχε η άτυπη συζήτησή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο debate, όσο δεν έγραφαν οι κάμερες με τη διάθεσή τους να είναι χιουμοριστική.

Δείτε επίσης: «Ελπίζω ότι μετά την σημερινή συνάντηση να αλλάξει αυτό» - Η υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρα στην Δανάη Μπάρκα

«Στο debate κάποιοι το παρατήρησαν αυτό, κάνοντας μάλιστα και χιούμορ, ότι κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, όποτε είχαμε, συζητάγαμε. Δεν έχω κάποιο σύμπλεγμα να μιλήσω, είναι πολιτικός μου αντίπαλος, δεν είναι εχθρός. Μάλιστα, μου σχολίασε την συνέντευξη που είχα δώσει στη κυρία Δανάη Μπάρκα στο Mega και μου είπε “είδα την συνέντευξή σου και ήταν καλή” και του λέω “ εντάξει σε αντέγραψα, άρχισα και εγώ να πηγαίνω σε αυτές τις εκπομπές, σου πιστώνω ότι εσύ το ξεκίνησες», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.