Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Θα σου πω αυτό! Γνωρίζω...» - Η αποκάλυψη της Δημήτρας Αλεξανδράκη για τον χωρισμό Παναγιώταρου με Σχίζα

Τι απάντησε για την σχέση της με την Ιωάννα Τούνη

«Θα σου πω αυτό! Γνωρίζω...» - Η αποκάλυψη της Δημήτρας Αλεξανδράκη για τον χωρισμό Παναγιώταρου με Σχίζα
News 20.05.2023 14:54
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα μίλησε το πρωί του Σαββάτου 20/5 η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον χωρισμό της φίλης της, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Στάθη Σχίζα.

Η αποκάλυψη της Δημήτρας Αλεξανδράκη για τον χωρισμό Παναγιώταρου - Σχίζα

«Όσον αφορά την Αλεξάνδρα και τον Στάθη, επειδή γνωρίζω αρκετά πράγματα και κάνουμε παρέα, δουλεύουμε και μαζί με την Αλεξάνδρα, κάνουμε διάφορες συνεργασίες, θα σου πω αυτό. Όπως δεν θα ήθελα εγώ στην θέση της να μου κάνουν το ίδιο, δεν θα το έκανα κι εγώ ποτέ. Ειδικά όταν ένας άνθρωπος με εμπιστεύεται και μου εκμυστηρεύεται πράγματα, δεν θα τα έλεγα ποτέ. Ένας χωρισμός για κανέναν άνθρωπο δεν είναι εύκολος, ούτε αρεστός, ούτε ευχάριστος. Για να συμβαίνει όμως υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Λόγοι οι οποίοι είναι αποκλειστικά ανάμεσα στα άτομα στα οποία συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης: «Όταν επιλέγεις...» - Νέα ''καρφιά'' και αιχμές από την Παναγιώταρου λίγο μετά το χωρισμό της από το Σχίζα

Η Αλεξάνδρα είναι μούσα μου. Είναι πανέξυπνο κορίτσι, γάτα και θα της ταίριαζε απόλυτα. Ειδικά και με τον Λιάγκα, θα τον έβαζε στην θέση του.

Απέχω από τα social media γιατί είμαι πολύ "χύμα" και κάποιοι ενοχλούνται. Τοποθετούμαι για κοινωνικά θέματα γιατί μπορεί να φαίνομαι "γλάστρα" αλλά ουσιαστικά είμαι κισσός. Δεν έχουμε τσακωθεί με την Ιωάννα Τούνη απλά τρέχει επειδή μόλις γέννησε. Το μωρό δεν μοιάζει σε κανέναν, είναι ανεξάρτητο» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Οι χθεσινές 19/5 δηλώσεις του Σχίζα για τον χωρισμό

«Είμαι μια χαρά, όλα καλά, τέλεια κι η ζωή προχωράει. Είμαι εδώ για την προπονησούλα μου. Έχω κρατήσει τα τυπικά με την Αλεξάνδρα. Ήμασταν τόσο διάστημα μαζί. Τι κάνεις, καλά είσαι; Αυτό. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά λόγω του ότι απασχολούσαμε στην τηλεόραση, εγώ λόγω του παιχνιδιού κι η Αλεξάνδρα. Ανακυκλώθηκε απλά λίγο παραπάνω, έσβησε και προχωρά ο καθένας την ζωή του. Εμένα με νοιάζει να είναι καλά και να είμαι καλά. Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα τα ξανά βρούμε, εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο.

Το σπίτι είναι όπως ήταν. Λίγο άδειο αλλά εντάξει όλα μια χαρά. Πράγματά της δεν έχω κρατήσει. Τι να τα κάνω, να τα φορώ; Κάποια έπιπλα τα πήρε, κάποια έμειναν. Να κάνουμε και κάποια ανανέωση!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μια μικρή επικοινωνία υπάρχει! Δεν...» - Οι αποκαλύψεις της Παναγιώταρου στο Πρωινό για τον Σχίζα

«Χωρίσανε μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το σπίτι ημίγυμνη» - Χείμαρρος η Ελισάβετ Σπανού κατά της Αλεξάνδρας Παναγιωταρου

Share