«Καλή επιτυχία στη μαμά μας» - Η ανάρτηση του Μίνωα Μάτσα για την Όλγα Κεφαλογιάννη εν όψει εκλογών

Η φωτογραφία με τα δίδυμά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Καλή επιτυχία στη μαμά μας» - Η ανάρτηση του Μίνωα Μάτσα για την Όλγα Κεφαλογιάννη εν όψει εκλογών

Στο πλευρό της Όλγας Κεφαλογιάννη βρίσκεται φυσικά ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας σε όλη την προεκλογική της εκστρατεία και μάλιστα πριν λίγες μέρες η γνωστή πολιτικός συνάντησε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους και μια βραδιά – έκπληξη που διοργάνωσε ο ίδιος.

Η ανάρτηση του Μίνωα Μάτσα για την Όλγα Κεφαλογιάννη για τις εκλογές

Να υπενθυμίσουμε ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι ξανά υποψηφία Βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, χθες, Σάββατο 20/5, ο Μίνως Μάτσας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την έξοδο με τα παιδιά τους γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Καλή επιτυχία στη μαμά μας», προκειμένου να δείξει την στήριξή του για άλλη μια φορά τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του (δείτε εδώ μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους).

Καλή Επιτυχία στη Μαμά μας♥️Όλγα Κεφαλογιάννη / Olga Kefalogianni

Posted by Minos Matsas on Saturday, May 20, 2023

Η εξομολόγηση του Μίνωα Μάτσα για την ζωή του με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε το πρωί της Πέμπτης 2/2 ο συνθέτης Μίνως Μάτσας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα ζωή μετά τον γάμο του με την Όλγα Κεφαλογιάννη και την απόκτηση δύο δίδυμων παιδιών.

«Διανύω την ωραιότερη φάση της ζωής μου, ντρέπομαι που το λέω. Έχει συμπέσει να είναι μια εποχή που έχει αλλάξει η ζωή μου προς το καλύτερο. Τα δίδυμα μου έχουν μάθει τα πάντα. Το κυριότερο είναι ότι βλέπω μέσα από τα μάτια τους τον κόσμο με την αθωότητα της πρώτης φοράς. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο σπίτι με τα μωράκια μου.

Κάνω τις μεγαλύτερες αρλούμπες που μπορείτε να φανταστείτε, γίνομαι χειρότερος από αυτά. Κατά βάση μπορεί να είμαι εγώ ο αυστηρότερος. Η επιστήμη έχει ανοίξει τόσους ορίζοντες στις γυναίκες και στα ζευγάρια που θεωρώ ότι είναι μόνο θετικό» είπε αρχικά.

Ταυτόχρονα, περιέγραψε και τη γνωριμία του με την Όλγα Κεφαλογιάννη. «Της λέω “εσύ με τι ασχολείσαι;” και όπως καταλαβαίνετε όλο το τραπέζι έπεσε κάτω από τα γέλια. Ήταν επεισοδιακό. Φυσικά και την ήξερα αλλά όταν τη γνώρισα ήταν ένα κοριτσάκι ενώ έβλεπα στην τηλεόραση μία πολιτικό πολύ στιβαρή.

Πριν τη γνωρίσω δεν είχα σχέση με την πολιτική, το λέω με ντροπή, παρόλα αυτά η Όλγα μου άνοιξε τα μάτια και έμαθα πολλά πράγματα».