«Είμαστε η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή σήμερα στον αέρα» - Η αναφορά της Ναταλίας Γερμανού στις εκλογές

Οι ευχές στην Έλενα Παπαρίζου για την ονομαστική της εορτή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαστε η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή σήμερα στον αέρα» - Η αναφορά της Ναταλίας Γερμανού στις εκλογές

Η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που βρίσκεται στον αέρα σήμερα, Κυριακή 21/5 είναι το Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού, όπου θα κινηθεί στο κλίμα των εκλογών (δείτε εδώ τις συλλήψεις που έγιναν). Κατά την έναρξη της εκπομπής, η παρουσιάστρια σημείωσε πως θα έχει έχει διευρυμένη διάρκεια και ευχαρίστησε το κανάλι που τους εμπιστεύτηκε την σημαντική αυτή σήμερα.

Η αναφορά της Ναταλίας Γερμανού στις εκλογές & οι ευχές στην Έλενα Παπαρίζου

«Καλώς μας ήρθατε και καλώς σας βρίσκουμε αυτήν την εκλογική Κυριακή, αλλά το Καλύτερα Δε Γίνεται είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό. Είμαστε η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που είμαστε σήμερα στον αέρα. Πώς νιώθετε για αυτό; Περήφανοι. Ευχαριστούμε κανάλι μας, που μας εμπιστεύεσαι κι αυτήν την ημέρα γιατί ξέρεις ότι θα τα βγάλουμε πέρα και σήμερα που θα είμαστε μαζί σας περισσότερο από το κανονικό και δεν θα τελειώσουμε 16:30, αλλά αργότερα» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Μάλιστα, έκανε έναρξη με το «Number One» της Έλενας Παπαρίζου, αφού πριν από 18 ολόκληρα χρόνια έφερε την νίκη στην Ελλάδα στην Eurovision και με αφορμή αυτό ευχήθηκε και στην τραγουδίστρια για την ονομαστική της εορτή!

Τα ευτράπελα των φετινών εκλογών

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψουν τα... «παρατράγουδα», τα αστεία και τα περίεργα σκηνικά που διαδραματίζονται στα εκλογικά τμήματα κάθε φορά.

Συγκεκριμένα, ένας από τους ψηφοφόρους αποφάσισε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα έχοντας μαζί του και τον σκύλο του ενώ ένας άλλος από την Κρήτη, πήγε ντυμένος γαμπρός, μιας και ήταν η ημέρα του γάμου του.

Έτσι, εμφανίστηκε με γαμπριάτικο κοστούμι στο εκλογικό τμήμα, έριξε την ψήφο του και όλοι του ευχήθηκαν «βίον ανθόσπαρτον». Την ίδια στιγμή, στις Σέρρες μια ηλικιωμένη γυναίκα μιλώντας σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ ανέφερες πώς ελπίζει να είναι η τελευταία της φορά που ψηφίζει.

Ο δημοσιογράφος έμεινε άναυδος λέγοντάς της: «Όχι, γιατί να είναι η τελευταία, αν είναι δυνατόν».