«Το νεούδι ξεπαρθενιάστηκε» - Αμηχανία με το σχόλιο του Μικρούτσικου στο Στρατή Χατζησταματίου

H απάντηση του ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το νεούδι ξεπαρθενιάστηκε» - Αμηχανία με το σχόλιο του Μικρούτσικου στο Στρατή Χατζησταματίου

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα βλέπουμε, πως έχει αλλάξει εν όψει των Εθνικών εκλογών και έτσι έτσι έχουν δημιουργηθεί ειδικές εκπομπές, οι οποίες σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα και όσα συμβαίνουν με τις κάλπες.

Στο πλατό του Alpha ήταν λοιπόν καλεσμένοι την Κυριακή 21/5 ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Στρατής Χατζησταματίου μαζί και με άλλους ηθοποιούς, που συμμετέχουν στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Σασμού.

Γέλιο και για λίγα λεπτά αμηχανία προκάλεσε λοιπόν, το σχόλιο του παρουσιαστή στον ηθοποιό αναφορικά με μια ερωτική σκηνή, που προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες με εκείνον στο σίριαλ.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Στρατή Χατζησταματίου

«Την Παρασκευή το βράδυ ήταν αγκαλιά για πρώτη του φορά, δύο χρόνια με γυναίκα και θα πρέπει να είμαστε όλοι επιεικής μαζί του. Το νεούδι ξεπαρθενιάστηκε», είπε ο Αμνδρέας Μικρούτσικος με τον Στρατή να απαντάει: «Για τη σειρά μιλάει».

Τι δουλειά κάνει η σύντροφος του Στρατή Χατζησταματίου

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο Στρατής γνωρίζεται με τη αγαπημένο του, Βρισηίδα Σαρρή από παιδιά και μάλιστα το φιλικό τους περιβάλλον κι όχι μόνο, κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι τρελά δεμένο και ερωτευμένο.

Μπορεί να είναι 25 χρόνων, ωστόσο ο Στρατής Χατζησταματίου έχει βρει τον έρωτα της ζωής του. Η Βρισηίδα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σπουδάζει Ιατρική, ενώ ο Στρατής, που το 2019 αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο, τον περασμένο Ιούνιο πήρε και πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο ηθοποιός να έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη δημοσιότητα, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει την ζωή του, τους φίλους του αλλά και την αγαπημένη του, με την οποία παρά τις υποχρεωτικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πάντα βρίσκει χρόνο να περνάει μαζί.

«Δεν είμαι μόνος. Μοιράζομαι αυτό που έχω μέσα μου. Είμαι σε μια πολύ όμορφη σχέση», είχε πει χαρακτηριστικά στο παρελθόν για την σχέση του.

undefined