«Μόνο στο My style rocks δεν βγήκαν» - Αμήχανη η Ράνια Τζίμα με το σχόλιο του Ουγγαρέζου για τους αρχηγούς των κομμάτων

Αιχμηρός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μόνο στο My style rocks δεν βγήκαν» - Αμήχανη η Ράνια Τζίμα με το σχόλιο του Ουγγαρέζου για τους αρχηγούς των κομμάτων

Την Κυριακή 21 Μαϊου ήταν ημέρα εθνικών εκλογών με το τηλεοπτικό τοπίο να αλλάζει και αναδιαμορφώνεται καθώς με έκτακτες εκπομπές σχολιάζεται η πολιτική επικαιρότητα, καθώς οι κάλπες άνοιξαν από τις 7 από το πρωί.

Έτσι λοιπόν, στο Mega είδαμε ανάμεσα στα διάφορα πρόσωπα, που φιλοξένησε σε ειδική εκπομπή είδαμε να δίνει το παρόν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έκανε ένα έντονο σχόλιο σχετικά με την επιλογή των πολιτικών προσώπων να βγαίνουν σε πάνελ εκπομπών, το οποίο επέφερε μεταξύ άλλων και την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα.

Δείτε επίσης: «Κύριοι, εδώ δεν είναι...» - Έβαλε τα γυαλιά η Ράνια Τζίμα σε Πλεύρη & Ραγκούση με το σχόλιο της

Το σχόλιο του Δημήρης Ουγγραρέζου για πολιτικούς αρχηγούς

«Δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το Tik Tok. Αν τους δώσω το κινητό μου, δεν ξέρουν ποιο είναι το εικονίδιο. Γιατί δεν πάνε στο νέο να του πουν γιατί δεν πρέπει να φύγει από τη χώρα και οι ίδιοι υποτιμούν τους ανθρώπους που ζητούν την ψήφο τους. Τίμησαν πολύ τη ψυχαγωγία, τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Μόνο στο My style rocks δεν βγήκαν. Νιώθουν ότι υπάρχει χάσμα και προσπάθησαν να το γεφυρώσουν, είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η αμήχανη στιγμή ανάμεσα σε Τσίπρα, Παπαδάκη και Κυριάκο Μητσοτάκη στο debate

Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί το debate των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ο Γιώργος Παπαδάκης έθεσε ένα ερώτημα προς τον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του ίδιου. Πριν απαντήσει, όμως, τόνισε με χιούμορ πως μάλλον διαβάζει την σκέψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι που έφερε μία επική απάντηση από τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Ο Πρωθυπουργός, από την άλλη μεριά, πρόσθεσε το σχόλιό του και στο πλατό ξέσπασαν γέλια, ελαφρύνοντας το κλίμα, το οποίο ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, όπως απαιτεί η περίσταση άλλωστε.

«Κύριε πρόεδρε είναι γεγονός ότι οι λογαριασμοί του ρεύματος, αλλά και οι υψηλές τιμές στα καύσιμα και στο πετρέλαιο θέρμανσης έχουν επιφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και τις επιχειρήσεις. Στο προεκλογικό σας πρόγραμμα προτίθεστε να μειώσετε τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης αλλά και γενικότερα τις φορολογικές επιβαρύνσεις. Παρεμβάσεις, όμως, που προϋποθέτουν ένα υψηλό δημοσιονομικό κόστος. Οι παρεμβάσεις αυτές θα είναι μόνιμες; Είναι κοστολογημένες; Και ποια θα είναι τα αντισταθμιστικά μέτρα για να καλύψετε το δημοσιονομικό κενό που θα προκληθεί; Άλλωστε σας ρώτησε προηγουμένως, αν δεν κάνω λάθος, και ο πρωθυπουργός πάνω σε αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης με τον κ. Τσίπρα να του απαντά: «Ναι, ναι. Συμπέσατε! Συμπέσατε!».

«Συμπέσαμε, όχι. Ή κοίταξε τα χαρτιά μου ή διαβάζει τη σκέψη μου», δήλωσε τότε ο παρουσιαστής, με το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επισημαίνει: «Το δεύτερο είναι βέβαιο».

«Υποκλοπή θεωρείται αυτό», αποκρίθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκομένων, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Ή εσείς ακούτε αυτά που λέω εγώ».