«Μα πώς είναι δυνατόν να είναι αυτός ο κλόουν ο Βαρουφάκης στην Βουλή...» - Χαμός στο Πρωινό με τον Αλέξη Κούγια

«Ο ανεπάγγελτος αυτός ο τύπος, ο μυαλοπώλης, που δεν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μα πώς είναι δυνατόν να είναι αυτός ο κλόουν ο Βαρουφάκης στην Βουλή...» - Χαμός στο Πρωινό με τον Αλέξη Κούγια

Στην εκπομπή Πρωινό συνδέθηκε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας 22/5 ο Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να σχολιάσει τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών. Φυσικά, για ακόμη μια φορά, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε με αρκετά αιχμηρά λόγια.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τις χθεσινές εκλογές

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας ξέσπασε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχασα κι ένα στοίχημα. Εκεί στο καφενείο που είναι το στέκι μας πήραμε ένα χαρτάκι μικρό όλοι και σημειώσαμε τα ποσοστά. Δεν σου κρύβω ότι τα ποσοστά που έβαλα ήταν 35% η ΝΔ, 30% ο ΣΥΡΙΖΑ, έπεσα μέσα στον Ανδρουλάκη έβαλα 11% βέβαια, έπεσα μέσα στον γοητευτικότατο Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, σχεδόν μέσα στον Βελόπουλο. Ήθελα να είναι η Ζωή, είχα βάλει 3,5% στη Ζωή που είναι μεγάλη μου συμπάθεια, την γνωρίζω από πολύ μικρό κορίτσι.

Μάλιστα, σε μια εκπομπή που με είχαν καλέσει είχα εκφράσει την απορία πώς είναι δυνατόν να είναι αυτός ο κλόουν ο Βαρουφάκης στην Βουλή και να μην είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόκειται περί κλόουν.Εγώ γνωρίζω πολύ καλά γιατί επί πολλά χρόνια είμαι δικηγόρος της οικογένειας Αγγελοπούλου, ο πατέρας του ήταν γενικός διευθυντής της Χαλυβουργικής, γνωρίζω πολύ καλά τη διαδρομή αυτού του τύπου. Τόλμησε να ζητήσει μετά τη δίκη Λιγνάδη, τη διαγραφή μου από τον δικηγορικό σύλλογο. Ο ανεπάγγελτος αυτός ο τύπος, ο μυαλοπώλης, που δεν γνωρίζω αν έχει σπουδάσει και αν αυτές οι θεωρίες που αναπτύσσει έχουν καμία εφαρμογή πουθενά, τόλμησε να ζητήσει τη διαγραφή μου από τον δικηγορικό σύλλογο», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στον Λάκη Λαζόπουλο μιας και οι δύο άντρες βρέθηκαν καλεσμένοι στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις εκλογές.

«Εάν γνώριζα ότι θα εμφανιζόταν στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή και ότι τηλεοπτικά θα συνυπήρχαμε με αυτό το υποκείμενο -γιατί είναι υποκείμενο για μένα, όχι γενικά. Οκτώ χρόνια αλλοίωσε την προσωπικότητά μου, να με παρουσιάζει κοντό, ανήθικο, γελοίο. Ο γιος μου τον έβλεπε και έλεγε "αυτός ο γελοίος πάλι είπε κάτι για σένα". Και στο τέλος να φτάνει στο αποκορύφωμα ότι όταν ανέλαβα τον Κορκονέα στην υπόθεση του Γρηγορόπουλου, να λέει ότι λάθος Αλέξη βρήκε η σφαίρα του Κορκονέα;

Ότι έπρεπε η σφαίρα να βρει τον Αλέξη Κούγια; Κατέστρεψε ανθρώπους ο Λαζόπουλος, κατέστρεψε πολιτικούς, επιχειρηματίες, συναδέλφους του ηθοποιούς, προσπάθησε να κάνει τα πάντα! Τώρα έκανε μια στροφή, προσπαθεί να καταστρέψει τους άλλους. Δεν μπορεί επί χρόνια ολόκληρα να χτυπάς μια κοινωνική τάξη επειδή ψηφίζει ορισμένες επιλογές και από την άλλη πλευρά, όταν χάνεις και βλέπεις ότι καταρρέει αυτή η παράταξη που υπηρέτησες δεν μπορεί να κάνεις τον λαϊκό και μετά όλη σου τη ζωή να την περνάς στο κότερο…», είπε ο Αλέξης Κούγιας.