«Τώρα άκου πως θα το πάμε το έργο αυτή τη φορά...» - Ένταση στον αέρα του Πρωινού με την Μαρία Αναστασοπούλου

«Έχεις πετάξει ακουστικά, τα έχεις κάνει όλα αυτά σε όποιο κανάλι κι αν είμαι. Πολλές φορές»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τώρα άκου πως θα το πάμε το έργο αυτή τη φορά...» - Ένταση στον αέρα του Πρωινού με την Μαρία Αναστασοπούλου

Μια μικρή ένταση σημειώθηκε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 με πρωταγωνίστρια την Μαρία Αναστασοπούλου. Η παρουσιάστρια σε συζήτηση που είχε με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρόπουλο, ανέβασε τους τόνους της φωνής της, ωστόσο, όλα γρήγορα ηρέμησαν.

Ο δημοσιογράφος βγήκε ζωντανά στην εκπομπή με σκοπό να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά να κάνει και ένα σχόλιο και για τον καβγά του με τον Νίκο Χατζηνικολάου το προηγούμενο βράδυ.

«Μου κάνει εντύπωση που ασχολούνται. Νομίζω ότι ήταν μια πολύ κανονική αντιπαράθεση. Το μοναδικό λάθος ήταν η εκτίμηση του ποσοστού. Δεν είχα καταλάβει ότι στο 58% της επικράτειας ήταν το τελικό, νόμιζα είχε περιθώριο διόρθωσης. Είχε δίκιο απόλυτο στο σημείο εκείνο ο κ. Χατζηνικολάου. Σε όλα τα άλλα είχε λάθος κατά την άποψη μου» ξεκαθάρισε αρχικά για τον καβγά.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Μαρία Αναστασοπούλου η οποία θέλησε να κάνει μια ερώτηση στον Ανδρέα Πετρόπουλο. Αρχικά όμως έκανε ένα σχόλιο για την ανάμεσα τους κόντρα που ξεκίνησε από τον ΣΚΑΙ.

Η ένταση στο Πρωινό με Αναστασοπούλου και Πετρόπουλο

«Ανδρέα, η Μαρία είμαι, καλή σου μέρα. Άρα καταλήγουμε και συμφωνούμε όλοι ότι η χθεσινή ήταν μια συντριπτική ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ, σωστά;», τον ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου, για να απαντήσει «Μαρία σε βλέπω πανηγυρίζεις για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί. Σε καταλαβαίνω».

«Τώρα άκου πως θα το πάμε το έργο αυτή τη φορά. Επειδή εμείς οι δύο έχουμε αντιπαρατεθεί τηλεοπτικώς πολλές φορές, λέω να κάνουμε τη διαφορά σήμερα και να μη γίνει τίποτα. Γιατί έχεις πετάξει ακουστικά, τα έχεις κάνει όλα αυτά σε όποιο κανάλι κι αν είμαι. Πολλές φορές. Λέω να κάνουμε μια κανονική συζήτηση», του είπε στη συνέχεια.

«Έχω πετάξει ακουστικά όταν έκανες εκπομπή στον ΣΚΑΙ και τα πέταξα όχι για σένα. Εσύ το κράτησες μανιάτικο», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Για να ολοκληρώσει η παρουσιάστρια «Επειδή εδώ είμαι στον ΑΝΤ1 και έκανες τα ίδια με τον Παπαδάκη. Μανιάτικο πως, αφού καλείσαι σε όλες τις εκπομπές που είμαι και εγώ;», είπε και έκλεισε το ζήτημα, συνεχίζοντας την κουβέντα τους.