«Δεν ήθελε ποτέ να πιστέψει ότι χωρίσανε με την Άντζελα...» - Η εξομολόγηση της Τζώρτζιας Συρίχα μετά το θάνατο του Στηβ Κακέτση

«Είχε μια μεγάλη αγάπη για την Κατιάνα Μπαλανίκα και έναν μεγάλο έρωτα για την Άντζελα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ήθελε ποτέ να πιστέψει ότι χωρίσανε με την Άντζελα...» - Η εξομολόγηση της Τζώρτζιας Συρίχα μετά το θάνατο του Στηβ Κακέτση

Αυτή την στιγμή φίλοι, συγγενείς και πρώην συνεργάτες οδηγούν τον Στηβ Κακέτση στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένη είναι η Κατιάνα Μπαλανίκα (δείτε εικόνες), ενώ η Άντζελα Δημητρίου δεν θα παραστεί εξαιτίας της παρουσίας της πρώτης, όπως ειπώθηκε μέσω ρεπορτάζ.

Ο επιχειρηματίας, έφυγε από την ζωή της περασμένη εβδομάδα, έπειτα από μάχη που έδινε με πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, προβλήθηκαν δηλώσεις που παραχώρησε η διευθύντρια του περιοδικού YOU, Τζώρτζια Συρίχα, η οποία μίλησε με τα πιο γλυκά και όμορφα λόγια για τον Στηβ Κακέτση και για τον έρωτα που έζησε με την Άντζελα Δημητρίου. Αποκάλυψε λοιπόν, άγνωστες ιστορίες για το ζευγάρι, που δεν γνώριζε κανείς.

Οι δηλώσεις της Συρίχα για τον Κακέτση

«O Στηβ ήταν ένας άνθρωπος από αυτούς που λέμε ότι δεν θα ξαναγεννηθούν. Ήταν πολύ large με τις γυναίκες του αλλά και πολύ κτητικός. Έχω να θυμηθώ περισσότερες ιστορίες με την Άντζελα. Μιλάμε για ένα θυελλώδη έρωτα, είναι γνωστό σε όλους. Δεν θα ξεχάσω... ήταν 3 το ξημέρωμα, εμείς πασχίζαμε στο περιοδικό τότε που ήμουν να βγάλουμε ένα εξώφυλλο, είχαν χωρίσει και με είχαν πάρει τηλέφωνο από το σκάφος, όπου είχαν επανασυνδεθεί. Με πήρε τότε θυμάμαι ο Στηβ και μου είπε "μισό λεπτό να σου δώσω την γυναίκα μου να μιλήσεις".

Όπως και στο χωριό που είχαμε πάει και μείναμε ένα τριήμερο μου έδειξε μέχρι την ρόμπα της Άντζελας. Είχε χαραγμένα πάνω τα αρχικά της. Μου είχε δείξει τις μπότες για την ιππασία που τις κρατούσε. Και η Άντζελα τον αγαπούσε πολύ τον Στηβ αλλά νομίζω ότι ο Στηβ είχε μια μεγάλη αγάπη για την Κατιάνα Μπαλανίκα και έναν μεγάλο έρωτα για την Άντζελα Δημητρίου. Ο Στηβ δεν ήθελε ποτέ να πιστέψει ότι χωρίσανε με την Άντζελά, αν θυμάμαι καλά κρατούσε σε μια αντζέντα ακόμα και τις βέρες τους που τους είχε κάνει πρόταση γάμου.

Θυμάμαι μια χρονιά όταν τραγούδαγε η Άντζελα στο Έμπατη, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "θα έρθω το βράδυ να της κάνω έκπληξη. Θα σε παρακαλέσω να μην της πεις τίποτα". Δεν θα ξεχάσω εκείνη την στιγμή που βγήκε στην πίστα και τον είδε μπροστά και τότε ο Στηβ είχε ζητήσει μια σακούλα τεράστια που την γέμιζε με λουλούδια και τις άδειαζε στα πόδια της. Αγαπούσε πολύ την Άντζελα όπως και την Όλγα. Ήταν σαν πραγματικός της πατέρας», εξομολογήθηκε.