«Υπήρχε μία σεξουαλική πείνα! Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι σε ανάγκη...» - Σοκάρει η Κατερίνα Κούκα για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Υπήρχε μία σεξουαλική πείνα! Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι σε ανάγκη...» - Σοκάρει η Κατερίνα Κούκα για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, βρέθηκε η Κατερίνα Κούκα, το απόγευμα της Δευτέρας 22/5, και η ίδια μίλησε αναλυτικά για την προσωπική της ζωή, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για τον γάμο που έκανε μικρή, αλλά και για τον γιο που απέκτησε επίσης σε νεαρή ηλικία.

Αναφέρθηκε, επίσης, και στην καριέρα της εξηγώντας πως επέλεξε να γίνει τραγουδίστρια με κίνητρο το οικονομικό όφελος, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τις παρενοχλήσεις που δεχόταν από ανθρώπους του χώρου παλαιότερα.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Κούκα για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί

«Παντρεύτηκα πολύ μικρή, χώρισα, φυσικά, πολύ μικρή, έκανα τον γιο μου πολύ μικρή. Στα 14, 15 και 16 δεν αποφασίζεις. Νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένος με την πεταλούδα που περνάει, με τον αέρα. Αυτά είναι λάθη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και να έχω έναν υπέροχο γιο και μία ωραία οικογένεια... δεν θα το συμβούλευα ποτέ. Αν είχα μία κόρη, δεν θα της επέτρεπα ποτέ να κάνει τέτοια βήματα, χωρίς να έχει προηγουμένως ζήσει».

Διαβάστε επίσης: «Ακόμη με αμφισβητώ και κάνω μαθήματα...» - Η αποκαλυπτική δήλωση της Κατερίνας Κούκα

«Χρόνια πριν υπήρχε μία σεξουαλική πείνα. Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι που βρισκόταν σε ανάγκη, ήταν λίγο άγρια τα πράγματα και όχι μόνο στη νύχτα. Τα πιο άσχημα πράγματα τέτοιου τύπου τα έζησα τη μέρα. Οι άντρες ήταν επιθετικοί. Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι που έχει ανάγκη αμέσως έπεφτε πολύ... Είναι έγκλημα! Καταλάβαινα ότι ήταν παρενόχληση όλο αυτό και έφευγα τρέχοντας χωρίς δεύτερη σκέψη».