Άντζυ Σαμίου: «Ετοιμαστείτε τώρα να κλάψετε ακόμη πιο πικρά» - Η οργισμένη ανάρτηση μετά τις εκλογές 2023

«Είμαστε άξιοι της μοίρας μας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο πρώτος γύρος των πολιτικών εκλογών ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21/5 και νικητής αναδείχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Νέα Δημοκρατία, αγγίζοντας πολύ υψηλά ποσοστά, αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους του με μεγάλη διαφορά.

Πολλοί, λοιπόν, είναι εκείνοι οι οποίοι δυσαρεστήθηκαν από την απόφαση αυτή του κόσμου και δεν δίστασαν να εκφράσουν την απογοήτευσή τους μέσα από τα social media τους, κάνοντας έντονες και αιχμηρές δηλώσεις. Ανάμεσά τους και η Άντζυ Σαμίου, η οποία προχώρησε σε ένα tweet στο προφίλ της γεμάτο νόημα.

Διαβάστε επίσης: «Η στροφή στον συντηρητισμό, ο καταπιεσμένος λαός, είναι σημάδια πως φτάνοντας στον πάτο...» - Το ηχηρό μήνυμα της Κλέλιας Ρένεση για τις εκλογές

Η οργισμένη ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

«Οι Έλληνες είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ετοιμαστείτε τώρα να κλάψετε ακόμη πιο πικρά, γιατί δεν θα σταματήσουν πουθενά και δεν θα αφήσουν όρθιο τίποτα», έγραψε.

Διαβάστε επίσης: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, αλήθεια! Χάσαμε την...» - "Σφαγή" στη Super Κατερίνα με τον Μουρατίδη μετά τις εκλογές

«Μόνο έτσι θα μπορεί να κόψει κ@λους ο Αλέξης Τσίπρας»

Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Άντζυ Σαμίου, η οποία αρκετά συχνά εκφράζει δημόσια τις απόψεις της και τοποθετείται για θέματα της επικαιρότητας. Αυτό λοιπόν έκανε και τώρα.

Συγκεκριμένα, στις 25/4, με αφορμή τις εκλογές της 21ης Μαϊου, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε ένα tweet στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Με 50% πρέπει να βγάλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ! Μόνο έτσι θα μπορεί να κόψει κ@λους», έγραψε χαρακτηριστικά. Φυσικά, τα σχόλα από κάτω πήραν "φωτιά", με την Άννα Μαρία Λογοθέτη, μάλιστα, να της απαντά: «Αντζη μου μια χαρά είναι τα κωλαρακια μας . Σε καθε άλλη περίπτωση μια επίσκεψη σε πλαστικό - ΟΧΙ ΣΤΟΥ ΑΛΕΚΣΗ- θα σε κάλυπτε ίσως! Τα φιλια μου».

Όλα αυτά λοιπόν σχολιάστηκαν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο να τα αφήνει ασχολίαστα και κάνει απλώς λόγο για το... αν έχει κάνει μπότοξ ο Αλέξης Τσίπρας ή όχι!

«Ο Τσίπρας έχει κάνει κάτι; Επειδή τον είδα από κοντά, μου φάνηκε πολύ γοητευτικός παρόλο που δεν πέφτω κάτω, δεν τρελαίνομαι, ήταν όμως πολύ πιο νέος! Μήπως έκανε κάνα τσιμπηματάκι; Λοιπόν θα σας πω εγώ.. έκανε μπότοξ ψηλά στο φρύδι του, αλλά επειδή το φρύδι του πάει προς τα πάνω, τον κάκιωσε λίγο.. Τώρα όμως έχει πέσει και είναι πάρα πολύ γοητευτικός!», σχολίασε η παρουσιάστρια.