Δεν είχαν αντιληφθεί τις κάμερες: Σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ στη Νέα Υόρκη Έλενα Παπαρίζου και Ανδρέας Καψάλης

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012, μέσω φίλων. Σύντομα έγιναν ζευγάρι και έμειναν κάτω από την ίδια στέγη. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης κρατάνε τον έρωτά τους, όσο μπορούν, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και ο γάμος τους έγινε με μυστικό τρόπο. «Δεν αρέσουν στον Ανδρέα να πέφτουν οι προβολείς στη ζωή μας και το κρατάω όσο μπορώ μακριά», έχει δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει διαφορά ηλικίας 12 χρόνια, η οποία δεν φαίνεται καθόλου! Εκείνη είναι γεννημένη το 1982 και ο σύζυγός της το 1970.

Ο Ανδρέας Καψάλης συνηθίζει να στηρίζει την Έλενα σε κάθε της βήμα και την ακολουθεί πιστά και αθόρυβα δίνοντάς της πάντα δύναμη! Πρόσφατα, μάλιστα, η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για συναυλίες και ο επιχειρηματίας στάθηκε πλάι της (δείτε εδώ την λαμπερή εμφάνισή της σε μια από αυτές).

Το ζευγάρι, εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο για να περάσει μερικές στιγμές μαζί. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε την τραγουδίστρια και τον επιχειρηματία να κάθονται στο τραπέζι ενός νυχτερινού κέντρου, αγκαλιασμένοι. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τραγούδησαν, χόρεψαν και έβγαλαν σέλφι φωτογραφίες χαμογελαστοί, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Έλενα Παπαρίζου και Ανδρέας Καψάλης

καψάλης παπαρίζου
Ανδρέας Καψάλης Έλενα Παπαρίζου

Ανδρέας Καψάλης Έλενα Παπαρίζου νεα υορκη

Με τι ασχολείται ο σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου

Ο Ανδρέας Καψάλης, γεννήθηκε το 1970, είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Κολωνακίου. Είναι ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία "Κάστωρ" και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιριών). Έχει ακόμη δύο αδέλφια επίσης μηχανικούς τον Τάκη, πολιτικό μηχανικό και τον Αντώνη, ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Και τα τρία αδέλφια είναι απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών. Και οι τρείς σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Και οι τρείς δούλεψαν στην εταιρεία του πατέρα τους και όταν στα μέσα της δεκαετίας το ΄90 πουλήθηκε στην "Άκτωρ", μεταπήδησαν στην συγκεκριμένη εταιρεία και εργάστηκαν στην ίδια θέση του Construction Site Manager και Project Manager, για κάποια περίοδο ταυτόχρονα αλλά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους λόγω της διαφοράς ηλικίας.