«Τρέχαμε όλοι με τα εσώρουχα, τις φόρμες...» - Νύχτα τρόμου για τη Χριστίνα Κολέτσα στη Μελβούρνη

Τρέμω...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες μέσα από το λογαριασμό της Χριστίνας Κολέτσα στο instagram έγινε γνωστό, πως έζησε ένα τρομακτικό περιστατικό στη Μελβούρνη, εκεί όπου η τραγουδίστρια βρίσκεται για συναυλίες.

Η ίδια είχε δημοσιεύσει κάποια βίντεο, με εκείνη και πολύ κόσμο από το χώρο, που μένει να τρέχουν έντρομοι. Την Τρίτη 23/5 η Κολέτσα μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα εξηγώντας στο πάνελ αλλά και όσους ανησύχησαν τι ακριβώς είχε συμβεί το βράδυ εκείνο (δείτε εδώ όσα είχε πει για τη σχέση της με το Βασάλο).

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κολέτσα για την περιπέτειά της στην Αυστραλία

«Δεν ήταν ακριβώς νύχτα, ήταν πολύ νωρίς το πρωί. Ξαφνικά άρχισα να ακούω σειρήνες μέσα σε όλο το κτίριο, κόσμο να κατεβαίνει και δε συνειδητοποιήσαμε ποτέ τι ακριβώς έχει συμβεί. Ήρθαν εδώ δύο οχήματα της πυροσβεστικής, ανέβηκαν πάνω περίπου στα 7 άτομα, με κάτι σιδερένια εργαλεία και μετά μας είπαν να ανέβουμε πάνω, στα σπίτια μας.

Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, γιατί από το τζετ λακ μου, ήμουν ξύπνια! Άκουσα τη σειρήνα και νόμιζα ότι κάτι κάνει το πλυντήριο, το ψυγείο, δεν κατάλαβα, δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο ξανά. Μετά βγήκα έξω, τρέχαμε όλοι με τα εσώρουχα, τις φόρμες κλπ, ευτυχώς φορούσα ρούχα. Δεν κατάλαβα, δεν έμαθα ποτέ τι έγινε. Εγώ τρέμω τους σεισμούς και λέω μην έχει γίνει κανένας σεισμός», είπε η Χριστίνα Κολέτσα.

Ο λόγος που η Κολέτσα λύγισε στο The 2night show

«Η γνώμη που έχει ο κόσμος πιστεύω ότι θεωρούν ότι είμαι πολύ πιο επιφανειακή από αυτό που είμαι, πράγματα τα οποία εγώ κάνω χιούμορ ας πούμε και καμιά φορά το χιούμορ μου μπορεί να παρεξηγηθεί, γιατί ο άλλος δεν ξέρει ότι ενδεχομένως εγώ έχω χιούμορ και θεωρεί ότι εγώ το κάνω είτε από σνομπισμό ή δεν ξέρω κι εγώ τι...», είχε πει η Χριστίνα Κολέτσα.

Και στη συνέχεια εξήγησε πως γράφει ποιήματα εδώ και καιρό και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η ψυχανάλυση που έχει κάνει. Όταν, λοιπόν, ο παρουσιαστής της διάβασε ένα από όσα έχει γράψει, έβαλε τα κλάματα και είπε μετά: «Συγκινήθηκα πολύ και δεν θέλω, γιατί είμαι δυνατή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι πολύ ωραίος άντρας και...» - Η απάντηση της Χριστίνας Κολέτσα για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Χριστίνα Κολέτσα: «Μου έχουν κάνει άπειρες...» - Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας