«Να με κοιτάξεις, έστω και άγρια» - Η επική ατάκα της Φαίης Σκορδά για το σκύλο που εισέβαλε στο πλατό της

Στα πατώματα η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να με κοιτάξεις, έστω και άγρια» - Η επική ατάκα της Φαίης Σκορδά για το σκύλο που εισέβαλε στο πλατό της

Ένα ιδιαίτερο καλεσμένο είχε η Φαίη Σκορδά την Τρίτη 23/5 στο Πρωινό μας με την παρουσιάστρια να ξετρελαίνεται και να κάνει παιχνίδια με το Μέρφι, έναν τεράστιο σκύλο με καφέ και άσπρο τρίχωμα.

Η παρουσιάστρια φαίνεται, πως είναι πολύ φιλόζωη και αγαπάει τη συναναστροφή με τα ζώα μιας και δε μπορούσε να δεχτεί το γεγονός, πως ο Μέρφι δεν αντιδρούσε με κανέναν τρόπο σε λόγια και στα χάδια της (δείτε εδώ τη συγκίνηση της Σκορδά με το γράμμα του γιου της).

Τα παιχνίδια της Φαίης Σκορδά με σκύλο στο πλατό του Πρωινό μας

«Καλώς τους! Πόσο μεγάλος είσαι εσύ, είναι τεράστιος, βαριέσαι, που ζεις; Παιδιά, δεν μου δίνει καμία σημασία ο Μέρφι δε με θέλει καθόλου! Κάνει ότι δεν υπάρχω, Θέλεις να μου κάνεις λίγη χαρά; Θες λίγο να με κοιτάξεις; Κάτι λίγο, απλώς να με κοιτάξεις, θέλεις κάτι λίγο, να με κοιτάξεις, έστω και άγρια, να καταλάβεις ότι υπάρχω δίπλα σου, λίγο; Όχι, δε θες; Καμία επαφή, δεν με θέλει ο Μέρφι, δεν πειράζει», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την προσωπική της ζωή

Συνέντευξη στο δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη για την εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα δεν γίνεται, παραχώρησε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο βήμα στα επαγγελματικά της, αφού για πρώτη χρονιά φέτος την βλέπουμε στον ΣΚΑΙ.

«Επιτυχία είναι η διάρκεια, η αλήθεια, οι αληθινές σχέσεις. Επιτυχία είναι στο διάλειμμα να έχετε κοινό στόχο. Να είναι το ίδιο πίσω από την κάμερα αλλά και στον αέρα».

Δεν δίστασε επίσης, αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, λίγες μέρες μετά τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες όπου τα "έσπασε" σε νυχτερινό κέντρο χορεύοντας με καλή παρέα: «Προτεραιότητα για εμένα είναι τα παιδιά μου και κάτω το πιο προσωπικό. Δεν έχω ασχοληθεί και το έχω παραμελήσει. Στα 43 μου δεν ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά. Είναι και θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων».