Victor Vernicos: «Είναι απέναντι στην Δανάη Μπάρκα; Ζωντανά;» - Ακύρωσε την εμφάνισή του στη Super Κατερίνα και βγήκε στο Πάμε Δανάη

"Άλαλη" η Κατερίνα Καινούργιου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Victor Vernicos: «Είναι απέναντι στην Δανάη Μπάρκα; Ζωντανά;» - Ακύρωσε την εμφάνισή του στη Super Κατερίνα και βγήκε στο Πάμε Δανάη

Το μεσημέρι της Τρίτης 23/5, μετά την "σφαγή" στον αέρα του Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA, ανάμεσα στον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο (δείτε εδώ τι συνέβη), η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε από το κοντρόλ για ένα ατυχές συμβάν.

Ενώ είχαν κανονίσει πριν από μέρες να πάρουν συνέντευξη από τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στην φετινή Eurovision, Victor Vernicos, ο ίδιος του ακύρωσε και εκείνη τη στιγμή είχε βγει σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη και συνομιλούσε με την Δανάη Μπάρκα, αφήνοντας την παρουσιάστρια σε σοκ.

Χαμός στο Super Κατερίνα με την ακύρωση της συνέντευξης του Victor Vernicos

«Ο Victor Vernicos είναι απέναντι στην Δανάη Μπάρκα; Ζωντανά;», είπε η παρουσιάστρια, με τον Πουλόπουλο να συμπληρώνει: «Δεν πειράζει. Καλή επιτυχία!»

«Ο Γιάννης είχε κανονίσει να είναι εδώ, να κάνουν συνέντευξη», εξήγησε τότε η Κατερίνα Καινούργιου και ο συνεργάτης της πρόσθεσε: «Είπε ότι δεν ήθελε να έρθει στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Ήταν κλεισμένος να βγει την προηγούμενη εβδομάδα και είπε ότι δεν ήθελε. Άλλαξε γνώμη».

«Μάλλον είδε τι έχουμε πει. Τον Λιάγκα τον είδε τι έχει πει;», είπε τότε απορημένη και παράλληλα γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν θα τον υπερασπιστώ. Δεν με αφορά. Έχει τελειώσει η Eurovision εδώ και πολύ καιρό. Είχα μιλήσει και με την μητέρα του για να κανονίσουμε τα του ΣΚΑΙ και είπε ότι δεν θέλει ο άνθρωπος. Σεβαστό», επισήμανε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην συνέχεια, με την ίδια να καταλήγει: «Καλά, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Παλιότερα έλεγαν κάποιοι "Που να πάω τώρα, στην Καινούργιου που κιτρινίζει;". Τώρα μετά τον πρωθυπουργό λέω "Έδωσε ο πρωθυπουργός, μην ξανακούσω κανέναν να πει δεν θέλω". Δεν πειράζει σκορδοκαΐλα μου! Δεν με νοιάζει. Εγώ δεν μπορώ να μου υποτιμάς μια εκπομπή. Να πεις ότι δεν γουστάρω, δικαίωμά σου»».

«Δεν με πειράζει, εμένα μου μιλάει ο Andrew Lambrou που είναι ο νικητής της καρδιάς μου», είπε κλείνοντας και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στη συνέχεια, βέβαια, οι δηλώσεις του προβλήθηκαν στον αέρα και ο νεαρός αποκάλυψε πως η βαθμολογία που θα έδινε στη συμμετοχή της Κύπρου είναι... 2.