«Άλλα 4 χρόνια... Ποιοι θα ζούνε; Μη μείνουν τα δέντρα φοβάμαι» - Τα αιχμηρά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τις εκλογές 2023

Απογοήτευση για τον Υπουργό Μεταφορών

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Άλλα 4 χρόνια... Ποιοι θα ζούνε; Μη μείνουν τα δέντρα φοβάμαι» - Τα αιχμηρά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τις εκλογές 2023

Το μεσημέρι της Τρίτης 23/5 ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο πλατό του ΣΚΑΙ και στο Καλό Μεσημεράκι μετά τη διακοπή λόγω των εκλογών 2023 και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην κάνει κανένα σχόλιο για όλα όσα συνέβησαν αυτές τις ημέρες, αλλά και για τα αποτελέσματα.

Μίλησε, λοιπόν, για τα tik toks του Αλέξη Τσίπρα και την "κωμική" του καμπάνια, για την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και για την επανεκλογή του Κώστα Καραμανλή, του Υπουργούν Μεταφορών, ο οποίος παραιτήθηκε μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ωστόσο ο ίδιος ο λαός της περιοχής των ψήφισε και μάλιστα τα ποσοστά ήταν πολύ υψηλά.

Διαβάστε επίσης: «Δεν με ψήφισα ούτε εγώ» - Το κόμμα που βγήκε τελευταίο με μια μόνο ψήφο

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τα αποτελέσματα των εκλογών 2023

«Τα πράγματα πήγαν απροσδόκητα εξαιρετικά για κάποιους, απροσδόκητα αδιανόητα για κάποιους άλλους. Ήταν εντυπωσιακές οι εκλογές. Πολύ ωραία πράγματα, ωραία ντυσίματα. Βέβαια, με τόσα αστεία που έκανε ο κ. Τσίπρας για τον κ. Μητσοτάκη, όλη η προεκλογική καμπάνια, ήταν stand up comedy, στο Λος Άντζελες που έχω γνωστούς μπορεί να πάει μια μέρα να κάνει stand up. Το έχουμε σαν λαός νομίζω, να μην το χρεωθεί μόνος του ο άνθρωπος, του συνέβη αυτό που του συνέβη... είμαστε μεγαλόστομοι, υπάρχει γλωσσάρα.

Ούτε οι ίδιοι δεν το πίστευαν οι άνθρωποι. Ήταν σαν covid, που δεν τον περιμέναμε να έρθει από την Κίνα και ήρθε και έγινε αυτό. Ο λαός αποφάσισε, μπράβο του, όποιοι πήγαν. Θα δεχτούμε όλοι αυτή την απόφαση, άλλα 4 χρόνια για να συνεχίσει και να δούμε πού θα φτάσει και με ποιους. Ποιοι θα ζούνε; Μη μείνουν τα δέντρα φοβάμαι, αλλά ωραίο κι αυτό».

Διαβάστε επίσης: Καλό Μεσημεράκι: Αυλαία για το Νίκο Μουτσινά - Πότε θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εκπομπή

Νίκος Μουτσινάς εκλογές

«Μπράβο, μπράβο. Μπράβο του, συγχαρητήρια στον άνθρωπο. Μπράβο του που δεν πτοήθηκε και μπράβο στον κόσμο που έφαγε πέντε κιλά λωτούς και ξέχασε τα πάντα. Μπράβο του και πρώτος. Άρα είχε δίκιο ο κύριος Μητσοτάκης που είχε πει ότι άμα ο κόσμος τον θέλει...».