«Δεν ξέρω ποια θα με αντικαταστήσει στο Shopping Star! Εγώ τελειώνω στις...» - Πότε λήγει το συμβόλαιο της Βίκυς Καγιά στο STAR

«Το επόμενο βήμα είναι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ξέρω ποια θα με αντικαταστήσει στο Shopping Star! Εγώ τελειώνω στις...» - Πότε λήγει το συμβόλαιο της Βίκυς Καγιά στο STAR

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης 23/5 η Βίκυ Καγιά την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο, μιας και επέστρεφε από τις Κάννες, όπου είχε ταξιδέψει για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου (δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνισή της).

Η παρουσιάστρια λοιπόν ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και μίλησε μεταξύ άλλων για την Σοφία Χατζηπαντελή, το τέλος του Shopping Star και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Έφτασε η Σοφία στις Κάννες αλλά εμείς φύγαμε, οπότε δεν συναντηθήκαμε. Κάθε αποστολή έχει τις ημέρες της. Γιατί να μη συναντηθούμε; Προς Θεού απλά έτσι είναι οργανωμένο.

Τελειώνω τη θητεία μου στο Shopping Star 6 Ιουνίου με το καλό. Το επόμενο βήμα είναι οι διακοπές, χρόνος με τα παιδιά, προσωπικός χρόνος, να κάτσω να τα σκεφτώ, να ηρεμήσω, να βρω λίγο τα πατήματά μου.

Κλείνει ένας μεγάλος και πολύ σημαντικός κύκλος για εμένα. Όλα έχουν αρχή και τέλος. Θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι θεατρικό. Θα ολοκληρώσω τη θητεία μου όπως πρέπει στο κανάλι που 7 χρόνια συνεργάζομαι άψογα και μετά θα δούμε. Σιγά σιγά. Δεν βιάζομαι καθόλου.

Δεν ξέρω ποια θα με αντικαταστήσει στο Shopping Star. Δεν έχω δει καθόλου την εκπομπή της Ζενεβιέβ» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Τι συμβαίνει στα γυρίσματα του Shopping star με την Βίκυ Καγιά λίγο πριν λήξει το συμβόλαιό της (Βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο πως το συμβόλαιό της δεν έχει λήξει ακόμα, αλλά το καλοκαίρι, για αυτό και τα επεισόδια του Shopping Star συνεχίζουμε κανονικά. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τι πραγματικά γίνεται με την ίδια, πίσω από τις κάμερες της εκπομπής μόδας.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια το καταδιασκεδάζει και απολαμβάνει όσο τίποτα τα τελευταία γυρίσματα. Φορώντας ένα λουλουδάτο σύνολο για το γύρισμα επεισοδίου, χορεύει και τραγουδάει μπροστά στις κάμερες.