Η Τάμτα αποκάλυψε πως ψήφισε για πρώτη φορά - «Αισθάνθηκα μια...»

«Ως καλός πολίτης όφειλα να το κάνω κι έτσι έπραξα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Τάμτα αποκάλυψε πως ψήφισε για πρώτη φορά - «Αισθάνθηκα μια...»

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα μίλησε το πρωί της Τρίτης 23/5 η Τάμτα, η οποία πριν λίγο καιρό απέκτησε για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα την ελληνική ταυτότητα.

Αυτό φυσικά της έδωσε το δικαίωμα να μπορεί να ψηφίσει στις φετινές εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, όπως και έκανε.

Η τραγουδίστρια λοιπόν μίλησε για όσα συνέβησαν στη φετινή Eurovision, το ενδεχόμενο να τη δούμε να συμμετέχει και πάλι στον διαγωνισμό αλλά και την εμπειρία της από την πρώτη της εμπειρία ψηφοφορίας στη χώρα μας.

Οι δηλώσεις της Τάμτα

«Δεν σκέφτομαι την τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ απασχολημένη. Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη, αν προκύψει μια τηλεοπτική θα τη συζητήσω.

Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ προσωπικά που δεν δώσαμε το 12αρι στην Κύπρο στη φετινή Eurovision. Δεν άξιζε τους τέσσερις βαθμούς σε καμία περίπτωση. Έχουν δώσει πολύ περισσότερους βαθμούς, σε acts που πιστεύω πως δεν ήταν για 12. Συμφωνώ ότι πάντα πρέπει να δίνουμε κάτι παραπάνω στην Κύπρο απ’ ότι σε άλλους.

Το παιδί που εκπροσώπησε την Ελλάδα προφανώς δεν ήταν έτοιμο και με στεναχωρήσατε πάρα πολύ στην τηλεόραση που ήσασταν πάρα πολύ σκληροί. Επειδή έχω πάει στη Eurovision, φαντάζομαι θα συμφωνήσουν κι άλλοι καλλιτέχνες που έχουν βρεθεί εκεί, καλό είναι να στηρίζουμε τις αποστολές μας όποια κι αν είναι. Με ένα κομμάτι που θα ένιωθα απόλυτα σίγουρη, θα πήγαινα. Γιατί όχι;

Ψήφισα. Αισθάνθηκα μια ευθύνη αλλά ως καλός πολίτης όφειλα να το κάνω κι έτσι έπραξα», είπε χαρακτηριστικά η Τάμτα (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή).

Η ανάρτηση με την ελληνική ταυτότητα

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της, όπως έγραψε χαρακτηριστικά και η ίδια, βίωσε η Τάμτα πριν από λίγες ώρες και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο χαμογελά άκρως ευτυχισμένη και κρατά στα χέρια της την ελληνική ταυτότητά της, κάτι που κυνηγούσε εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια.

«Μετά από 23 χρόνια επιτέλους… Μεγάλη χαρά και συγκίνηση», έγραψε η Τάμτα.

Τάμτα