«Δεν θα συνεχίσω τις δηλώσεις μου...» - Η απάντηση της Τσιμτσιλή στην Δούνια για τον εκνευρισμό της στις κάμερες

«Αυτό βρε Νόνη μου επειδή είδα ότι θύμωσε δεν έγινε με κακή πρόθεση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θα συνεχίσω τις δηλώσεις μου...» - Η απάντηση της Τσιμτσιλή στην Δούνια για τον εκνευρισμό της στις κάμερες

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Νόνη Δούνια σε δημόσια έξοδο της, και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την ανάρτηση που έκανε και σχολίασε τον όρο celebrity και τις ταμπέλες στους ανθρώπους (δείτε την εδώ). Η αντίδραση της όμως δεν ήταν εκείνη που περίμεναν.

«Δεν θα συνεχίσω τις δηλώσεις μου πάνω σε αυτό. Τοποθετήθηκα δημοσίως, οπότε μένω στην ανάρτησή μου. Δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε», είπε αρχικά η πολιτικός ενώ στην επόμενο ερώτηση που ήταν σχετική αντέδρασε: «Πάλι συνεχίζετε να με ρωτάτε κάτι το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω».

«Δεν απαντάω ποτέ σε σχόλια στα social media. Διατήρησα το κοινό μου στις εκλογές, οπότε κάτι έχω κάνει καλά», ολοκλήρωσε.

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή στις δηλώσεις της Νόνης Δούνια

Μετά την προβολή των δηλώσεων της στην εκπομπή Happy Day, το λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία σχολίασε πως δεν έγινε κάτι με κακή πρόθεση, καθώς είδε πως ενοχλήθηκε.

«Θέλω να πω ότι κι εμείς σαν εκπομπή την συμπεριλάβαμε σε ένα βίντεο με τους celebritites, αλλά αυτό βρε Νόνη μου επειδή είδα ότι θύμωσε δεν έγινε με κακή πρόθεση. Είναι μια όμορφη αναγνωρίσιμη γυναίκα που μέσα από τον χώρο του modeling έγινε και celebrity, δεν νομίζω ότι το έγραψε κάποιος για να την υποβαθμίσει, υποτιμήσει. Το ότι είναι εν ενεργεία βουλευτής δεν σημαίνει πως δεν υπήρξε celebrity», ανέφερε αρχικά.

Κι συνέχισε: «Είναι ένα κορίτσι, μάνα, επαγγελματίας γυναίκα. Έβγαλε χρήματα από τη δουλειά της, κόλλησε ένσημα. Μακάρι όλοι που βρίσκονται στο πολιτικό σκηνικό να μην περίμεναν μόνο το επώνυμο».

«Καταλαβαίνω την πικρία της. Όταν έχεις γυρίσει σελίδα στη ζωή σου και έχεις δείξει και κάποια άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς σου, μπορεί να σε πληγώνουν κάποια πράγματα», είπε από πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.