''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για τον Πέτρο Συρίγο - Παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του

Πως θα ονομάσει τη μικρή;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Πέτρος Συρίγος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 24/5 με το σεφ να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και την οικογενειακή του ευτυχία.

Όπως είναι γνωστό, ο σεφ και η σύζυγός του έχουν φέρει στον κόσμο ένα παιδί, την κόρη τους και μάλιστα το ζευγάρι είναι σε φάση ετοιμασιών, με το γάμο και τη βάφτιση να είναι στα πολύ άμεσα σχέδια του.

Ο Πέτρος Συρίγος αποκάλυψε στην εκπομπή και το όνομα της μικρής, η οποία θα λέγεται ''Βαλέρια'' με τον μπαμπά της να αποκαλύπτει, πως δεν λέγεται έτσι κάποια γιαγιά, αλλά ήταν επιλογή του ζευγαριού να την πουν με το συγκεκριμένο όνομα (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία με τη γυναίκα και την κόρη του).

Οι δηλώσεις του Πέτρου Συρίγου για το γάμο και τη βάφτιση της κόρης του

«Δεν περίμενα ότι ένας γάμος και μία βάπτιση έχουν τόσο πολύ τρέξιμο. Την μικρή θα την πούμε Βαλέρια. Είχαμε κάποια ονόματα στο μυαλό μας. Είχα πει στη γυναίκα μου: “Κάτσε να γεννηθεί, να τη δούμε και να δεις αν ταιριάζει όλο αυτό”. Δεν έχουν παρεξηγηθεί ούτε η μαμά ούτε η πεθερά μου», είπε ο Πέτρος Συρίγος.

Το νέο τηλεοπτικό βήμα του Συρίγου μετά το κόψιμο της εκπομπής "Εμείς"

Ο Πέτρος Σύριγος λοιπόν μίλησε για την εκπομπή, «Super Κατερίνα» ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 με δική του εκπομπή μαγειρικής.

«Έμεινα 2 μήνες εκεί, πέρασα πολύ όμορφα εκεί. Ήταν κάπως που σταμάτησε έτσι, πιστεύω όλοι θα βρουν τον δρόμο τους. Το έμαθα 4-5 μέρες πριν, αυτά είναι εσωτερικά που δεν φτάνουν στα αυτιά μου. Σίγουρα είναι στενάχωρο να μένεις χωρίς δουλειά. Εμένα δεν μου είπαν κάτι…».

Όταν ρωτήθηκε για το αν μερικοί τηλεοπτικοί μάγειρες έχουν καβαλήσει το καλάμι λόγω της αναγνωρισιμότητας, ο Πέτρος Σύριγος απάντησε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να κάνει τηλεόραση και να μην έχει ψωνιστεί έστω και λίγο».