«Όταν ακούω, ότι...» - Η αντίδραση της μητέρας του Πουλόπουλου για τον καβγά με τον Μικρούτσικο

Μίλησε στην κάμερα μέσα από το κινητό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν ακούω, ότι...» - Η αντίδραση της μητέρας του Πουλόπουλου για τον καβγά με τον Μικρούτσικο

Την Τρίτη 23/5 οι τηλεθεατές έγιναν μάρτυρες ενός έντονου τσακωμού ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και στο Γιάννη Πουλόπουλο στο Super Kαρερίνα με τους τόνους να ανεβαίνουν ομολογουμένως πολύ (δείτε εδώ τι συνέβη).

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα την Τετάρτη 24/5 ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα του Breakfast at star, που τον περίμενε με το αυτοκίνητο του ρωτώντας τον για τον καβγά αυτό, όσο ο Πουλόπουλος μιλούσε με τη μητέρα του.

Η γνώμη της μαμάς του επί του θέματος ακούστηκε από το κινητό του κανονικά και στη συνέχεια έγιναν γνωστές και οι απόψεις του Γιάννη Πουλόπουλο για την ένταση, που είχε την προηγούμενη ημέρα.

Οι δηλώσεις του Πουλόπουλου και της μητέρας του για τον καβγά με το Μικρούτσικο

«Φοβήθηκα πολύ, φοβήθηκα», είπε η μαμά του Γιάννη Πουλόπουλου.

«Ρε παιδί μου, αντικειμενικά μιλώντας προσπάθησα να υπερασπιστώ τη δουλειά μας, έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και για να έχουμε τις ίδιες αποστάσεις και για να κάνουμε το ρεπορτάζ όσο καλύτερα μπορούμε. Όταν ακούω, ότι κάπως τέλος πάντων έχει μπλεχτεί το πράγμα και ότι γίνονται τηλεδικαστήρια και ότι δεν το έχουμε κάνει σωστά και ότι έχει μπερδευτεί κάποιος γιατί νομίζει ότι ο Κιμούλης είναι με το Φιλιππίδη ή είναι με το Λιγνάδη όχι...έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, μας έχουμε πει ένα κάρο πράγματα έχουμε βγάλει το Δημητρακόπουλο 100 φορές και έχει πει τη θέση του Φιλιππίδη.

Έχουμε βγάλει τον Κούγια έχει πει την θέση του, έχουμε βγάλει τους δικηγόρους του Κιμούλη έχον πει τη δική του θέση, εντάξει, έχουμε κάνει προσπάθειες αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή, ότι πρέπει να υπερασπιστώ την εκπομπή» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Το on air παράπονο του Πουλόπουλου

«Αυτό που κάνουν κάποιοι άνθρωποι να φωτογραφίζονται για εξώφυλλα και να λένε: “Είμαι γκέι” εγώ διαφωνώ με όλη αυτή την στάση. Εγώ μπορώ να μιλάω για τον σύντροφό μου, όπως ακριβώς ο Μπισμπίκης για την Βανδή. Όπως ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι φιλιούνται δημόσια, ανεβάζουν φωτογραφίες δημόσια, έτσι θα ήθελα να το κάνεις κάποιος χωρίς να γίνεται θέμα», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.