«Στα καλύτερά σου και νομίζω ότι έχει να κάνει με...» - Η σπόντα της Μενεγάκη για την ανανεωμένη εμφάνιση καλεσμένης της

«Φτου σου κορίτσι μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στα καλύτερά σου και νομίζω ότι έχει να κάνει με...»  - Η σπόντα της Μενεγάκη για την ανανεωμένη εμφάνιση καλεσμένης της

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 24/5 στην εκπομπή Ελένη με τη ραδιοφωνική παραγωγό να είναι σε πολύ γνώριμα και αγαπημένα μέρη μιας και είναι γνωστή η χρόνια συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Με το που μπήκε μάλιστα στο πλατό η παρουσιάστρια και είδε τη Ζαρίφη απέναντι της έκανε μία πολύ χαμογελαστή είσοδο όσο παράλληλα αποκάλυπτε, πως άλλαξε το ροζ ρούχο της και ντύθηκε στα πράσινα για να ταιριάζει μαζί της.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη ασχολήθηκε με την εξωτερική εμφάνιση της καλεσμένης της, στην οποία μάλιστα έκανε και πολλά κοπλιμέντα τονίζοντας της, πως τα προσωπικά της οφείλονται στην ανανέωση αυτή (δείτε εδώ που μένει ο σύντροφό της).

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την ανανεωμένη εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφη

«Έλα ρε Κάθριν γίνανε εκλογές και δεν ήσουν εδώ; Κατ’ αρχήν να πω πριν από όλα τα άλλα, φτου σου κορίτσι μου. Μπράβο! Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές και δε ξέρω αν οφείλονται στις πολλές δουλειές ή…Είσαι κούκλα, είσαι στα καλύτερά σου και νομίζω ότι έχει να κάνει με την προσωπική σου ζωή. Γιατί τα επαγγελματικά είναι τα ίδια, καλά, όπως τόσα χρόνια!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Τι δουλειά κάνει ο σύντροφος της Κατερίνας Ζαρίφη

«Ο Πάνος καλά είναι το μανάρι μου. Έναν χρόνο είμαστε μαζί. Είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς, είναι από τους ανθρώπους δηλαδή που πηγαίνουν στην ύπαιθρο με τον παραδοσιακό τρόπο, με μασίνα, κάνουν αντικριστά, καπνιστήρια έχουν, αποστακτήρια έχουν», είπε αρχικά για τον καλό της.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μας έχουν φωτογραφήσει μαζί, αλλά δεν θα με πείραζε, εφόσον είναι μία επίσημη και καλά δομημένη σχέση δεν έχω πρόβλημα. Έχω πρόβλημα όταν σηκώνεται κινητό σε μία παραλία με το μπανιερό. Μη με βγάζεις με το μπανιερό. Αν ήθελα, θα πήγαινα στο Playboy ή έλα ζήτα μου να βγάλουμε φωτογραφία».

Έπειτα εξήγησε: «Η πρώην σχέση μου... ο Γιάννης είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου, τον Γιάννη», με τον παρουσιαστή να την σταματάει και να την ρωτάει πως τα κατάφερε, ενώ της εξομολογήθηκε πως σε μία άλλη ζωή θα ήθελε να είναι σύντροφός της.

«Γνωριστήκαμε με τον Πάνο στα Γιάννενα, που ανέβηκα πάνω να παρουσιάσω το TedX. Είναι από εκεί, μένει εκεί. Είμαι μία γυναίκα που αγαπά αυτές τις σχέσεις, θέλω και τον χώρο μου. Δεν είμαι κλασική γυναίκα. Είναι κουλ, ωραία. Δεν έχω θέμα να πάω να μείνω στα Γιάννενα, αρκεί να βρω κάτι να κάνω, γιατί δε μπορώ να κάθομαι», επισήμανε εν τέλει.

«Το να είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή έχει ένα κουλάρισμα. Έχεις έναν άνθρωπο, ουσιαστικά μεγαλώνοντας αυτό ψάχνεις. Εγώ αυτές τις επιφάσεις, με τις πλασματικές εντάσεις για να δείχνουμε ότι ζούμε τον έρωτα στο ημερολόγιο... βαριέμαι», υπογράμμισε στη συνέχεια.