Πολύ τρυφερό - Οι σχέσεις του πρώτου γιου της Μπραντ & του Χριστόπουλου με τον 3 μηνών αδερφό του

Η φωτογραφία, που δημοσίευσε η make up artist

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

H Ανίτα Μπραντ ζει μία πολύ όμορφή περίοδο της ζωής, με το μοντέλο να έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία οικογένειας και στα παιδιά, που έχει φέρει στον κόσμο με τον Χάρη Χριστόπουλο.

Οι δύο τους απολαμβάνουν στο έπακρο το ρόλο του γονέα και αυτό φαίνεται τόσο από τις κατά καιρούς δηλώσεις τους σε κάμερες αλλά και από τις αναρτήσεις, που κάνουν στο instagram με τους γιους τους (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση της Μπραντ για τη γιορτή της μητέρας).

Την Τρίτη 23/4 η τρυφερή μανούλα έκανε άλλη μία ανάρτηση στο instagram με τα δύο της παιδιά θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ποιες είναι οι σχέσεις του μεγάλου της γιου με τον νεογέννητο.

Η νέα ανάρτηση της Ανίτας Μπραντ με τους γιούς της

«Όταν με ρωτάνε πως τα πάει ο Χριστάκος με το μπεμπέ», έγραψε Ανίτα Μπραντ.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μπραντ και του Κωστόπουλου για το 2ο παιδί τους

«Αν δεν υπήρχα εγώ στο σπίτι, το σπίτι μας θα ήταν ένα τσίρκο. Ο Χάρης είναι όλο παιχνίδι, γλυκά, βόλτες, ότι θέλει το παιδί, κάνει όλα τα χατίρια. Εγώ είμαι αυτή που πρέπει να πατάω πόδι, κάπως να βάλω όριο. Ήμασταν πριν λίγες ημέρες σε ένα λουνα παρκ, όπου ο Χρηστάκος δεν ξεκόλλαγε, είχε κολλήσει πάνω στο παιχνίδι. Και ποιος έπρεπε να τον βγάλει από εκεί; Η μαμά», αποκάλυψε η Ανίτα Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο να λέει «62 ευρώ έδωσα στο παιχνίδι».

«Ένα αυτοκίνητο με 4-5 παιδιά, σκυλιά, βαλίτσες και βουρ. Το μυστικό είναι ότι υπάρχει ένα ΕΣΠΑ για πολύτεκνους. Εγώ αν δεν το πάρω, δεν θα ησυχάσω» ανέφερε με χιούμορ ο φωτογράφος.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε πως θέλει πολύ να κάνουν μαζί κάτι κοινό τηλεοπτικά, γεγονός που του το ζητάνε και οι διαδικτυακοί του φίλοι: «Την παρακαλάω να κάνουμε κάτι τηλεοπτικό μαζί, μας στέλνουν άπειρα μηνύματα για αυτό στα social. Έχω 2-3 καταπληκτικά project στο μυαλό».

Στη συνέχεια η Ανίτα Μπραντ αποκάλυψε το λόγο που σταμάτησε το μόντελινγκ, δηλώνοντας πως το έκανε γιατί της άρεσε να ταξιδεύει και θα το έκανε για λίγα χρόνια. Παρόλα αυτά, είχε αποφασίσει ότι θα κάνει και κάτι άλλο για αυτό ασχολήθηκε με το μακιγιάζ.

Το ζευγάρι μίλησε και με τα πιο γλυκά λόγια για το νεογέννητο παιδάκι του. Ήδη πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στην φύση, όπου πέρασε τέλεια. Μάλιστα, τα πηγαίνουν πολύ καλά με το μεγάλο τους γιο.

Για το πως κατάφεραν να κρατήσουν κρυφη την εγκυμοσύνη, η Ανίτα Μπραντ, αποκάλυψε: «Ήταν δύσκολα για μένα. Δεν πήγαινα πουθενά. Ήθελα να το ζήσω όσο πιο ήρεμα γίνεται. Ήθελα να αποτραβηχτώ. Ήταν πολλά πράγματα μαζί. Καθόμουν σπίτι. Γραφείο, σπίτι και γιατρό».

«Υπάρχουν ατυχίες, δυσκολίες, προσευχηθήκαμε πολύ», εξομολογήθηκε ο Χάρης Χριστόπουλος για την περίοδο που ζούσαν την εγκυμοσύνη τους κρυφή.