Δεν σταμάτησαν τις αγκαλιές: «Έχουμε και οι δύο τρακ, σαν το πρώτο ραντεβού» - Είχαν να βρεθούν πάνω από 15 χρόνια Πάτρας & Αλιμπέρτη

Οι αντιδράσεις τους μπροστά στις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν σταμάτησαν τις αγκαλιές: «Έχουμε και οι δύο τρακ, σαν το πρώτο ραντεβού» - Είχαν να βρεθούν πάνω από 15 χρόνια Πάτρας & Αλιμπέρτη

Καλεσμένος σήμερα, Τετάρτη 24/5, στην εκπομπή "Ζήσε Αλλιώς" είναι ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος είχε συνεργαστεί πριν από πολλά χρόνια με την Σοφία Αλιμπέρτη και αυτή είναι η πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση και συνύπαρξη από τότε.

Μόλις εκείνος μπήκε στο πλατό δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται, με την Σοφία Αλιμπέρτη να επισημαίνει πως και οι δύο έχουν πολύ άγχος, καθώς εκείνη θα πρέπει να πάρει συνέντευξη από έναν φίλο της ουσιαστικά μπροστά στις κάμερες, ενώ τα συναισθήματα που ένιωθαν θύμιζαν αυτά δύο ανθρώπων που γνωρίζονται σε ένα πρώτο ραντεβού.

Διαβάστε επίσης: «Έχει κάνει μία σύμβαση με τον ΑΝΤ1, αλλά...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την Σοφία Αλιμπέρτη

Η πρώτη συνάντηση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον Θανάση Πάτρα στο "γυαλί" μετά από χρόνια

«Χρόνια και ζαμάνια! Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας και η παρουσιάστρια επισήμανε: «Έχουμε και οι δύο τρακ, αλλά ωραίο τρακ, σαν το πρώτο ραντεβού. Έχουμε να βρεθούμε παραπάνω από 15 χρόνια, 14 λείπω από την τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης: Σοφία Αλιμπέρτη: Άφησε το σίδερο και έπιασε το ζεϊμπέκικο - Ο "βαρύς" της χορό στο πλατό του ΑΝΤ1

Αλιμπέρτη Πάτρας

Τα σχόλια του δημοσιογράφου για την τηλεοπτική της επιστροφή

Το πρωί της Τρίτης (18/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν στιγμιότυπα από την χθεσινή πρεμιέρα του «Ζήσε αλλιώς» με την Σοφία Αλιμπέρτη. Στην νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 και την τηλεοπτική επιστροφή της παρουσιάστριας μετά από τόσα χρόνια απουσίας, αναφέρθηκαν οι δημοσιογράφοι του MEGA.

Ο Θανάσης Πάτρας, μπορεί να είπε τα καλύτερα για την Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά ήταν αντίθετος σε κάποια πράγματα του συγκεκριμένου concept, προκαλώντας μια αναταραχή, στο πλατό της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Αλιμπέρτη: Πώς τα πήγε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ΑΝΤ1, Ζήσε Αλλιώς

«Η εκπομπή αυτή έχει ιατρικό περιεχόμενο, την έχουμε ξαναδεί. Πραγματικά κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε στη διαδικασία να κάνει το συγκεκριμένο format. Της αρέσει μάλλον και αποφάσισε να το κάνει», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

«Αν ζήταγε τη συμβουλή μου, θα της έλεγα να κάνει κάτι πιο ψυχαγωγικό, κάτι που είναι περισσότερο επάνω της. Αλλά το έκανε επαρκώς και εξαιρετικά καλά», τόνισε.

«Εμένα η εκπομπή της μου άρεσε. Θεωρώ ότι στην ελληνική τηλεόραση υπάρχει χώρος για όλες τις εκπομπές. Κι εμείς δεν κάνουμε κάτι που διαφέρει από τις άλλες, το ‘χουν κάνει κι άλλοι συνάδελφοι πριν και μετά και κατά τη διάρκεια της ημέρας», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα, έχει ένα απίστευτο επικοινωνιακό χάρισμα. Δεν έπεσε στην παγίδα της αυτοαναφορικότητας και μπράβο της. Εγώ αυτό της το πιστώνω», ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.