«Δεν έχουν γίνει συζητήσεις διότι εγώ...» - Η αποκάλυψη της Χρυσικοπούλου για τη συνεργασία της με την Μενεγάκη

Τι είπε για τον Σάββα Πούμπουρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έχουν γίνει συζητήσεις διότι εγώ...» - Η αποκάλυψη της Χρυσικοπούλου για τη συνεργασία της με την Μενεγάκη

Την Ελιάνα Χρυσικοπούλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε δημόσια έξοδο της, και την ρώτησαν για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA, καθώς δεν έχει βγει κάτι επίσημα, σχετικά με το αν θα συνεχίσει στην ίδια εκπομπή και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος φημολογείται πως αποχωρεί από την Ελένη, και μάλιστα κάνει δοκιμαστικά για να παρουσιάσει ένα πολύ γνωστό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

«Δεν έχουν γίνει συζητήσεις διότι εγώ, όπως ξέρετε, είμαι στην Ελένη όπου έχουμε αυτήν την σχέση φοβερής εμπιστοσύνης κι αγάπης και δεν χρειάζεται να κάνουμε καν ένα επίσημο ραντεβού για να το επιβεβαιώσουμε. Το νιώθουμε κι οι δύο ότι αν μια χρονιά έχει πάει καλά η συνεργασία μας, παίρνει παράταση για την επόμενη χρονιά» είπε αρχικά για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Ο Σάββας είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φοβερό παιδί, μεγάλη καρδιά και πέρασα μια υπέροχη χρονιά μαζί του και πέρυσι. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις και πιθανόν να συνεχίσουμε να έχουμε ούτως ή άλλως, είτε συνεχίσει στην εκπομπή είτε όχι. Το τι θα κάνει επαγγελματικά δεν το γνωρίζω και δεν το ρωτάω κιόλας. Όσοι έχουν δουλέψει μαζί μου ξέρουν ότι είμαι λίγο ούφο σε αυτά. Ούτε ασχολούμαι, ούτε ρωτάω κι ούτε έρχονται και μου τα λένε. Οπότε δεν έχω κάποια παραπάνω πληροφορία να σας δώσω» δήλωσε για τον Σάββα Πούμπουρα.

Γιατί δεν υπογράφει συμβόλαιο

«Παιδιά, εγώ δεν κάνω συμβόλαια, σε εμάς είναι ο λόγος μας συμβόλαιο. Η καρδιά μου έχει κάθε καλή πρόθεση να είμαι εδώ που είμαι και πιστεύω είναι αμοιβαίο. Δεν γνωρίζω όσα γράφονται για τις αλλαγές στην εκπομπή, σίγουρα αυτά τα γνωρίζει καλύτερα ο σταθμός και η Ελένη φυσικά.

Ό,τι έχω μάθει επαγγελματικά, από την Ελένη Μενεγάκη το έχω μάθει. Έχω δουλέψει και με άλλες πολύ αξιόλογες κυρίες, αλλά ό,τι έχω μάθει επαγγελματικά, το χρωστάω στην Ελένη. Είμαι πολύ χαρούμενη στην εκπομπή που είμαι και είμαι πολύ χαρούμενη στο πλευρό της Ελένης. Κουμπώνουμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε καλά μαζί οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι μελλοντικό και σίγουρα όχι ατομικό. Θα ήθελα να είμαι και του χρόνου στην ίδια παρέα».