«Είναι η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας και κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό» - Ο Νίκος Αποστολόπουλος κατακεραύνωσε την Χάρις Αλεξίου

«Η υστεροφημία της Αλεξίου...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι η μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας και κάνει την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό» - Ο Νίκος Αποστολόπουλος κατακεραύνωσε την Χάρις Αλεξίου

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 25/5 ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, αναφέρθηκε στη Χαρούλα Αλεξίου και την ηθοποιό Ρένα Πιττακή, ορμώμενος από ένα σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια για ορισμένες αιχμηρές δηλώσεις του (δείτε εδώ τι είπε για το ζευγάρι Βανδή - Μπισμπίκη).

«Έχετε μια τέτοια πορεία και έναν τόσο ωραίο λόγο, που είναι κρίμα να χάνετε με ξεκατινιάσματα. Δεν τις έχετε ανάγκη να τις κάνετε εσείς αυτές τις δηλώσεις», του είπε.

Το σχόλιο του Νίκου Αποστολόπουλου για την Χαρούλα Αλεξίου

«Παρεξηγήθηκα για κάποιες δηλώσεις μου από τον κόσμο της τηλεόρασης, όχι από τον κόσμο που με ακούει και με αγαπάει. Ξέρεις τι λέει ένας φίλος μου; Κανείς δε μπορεί να ξεφτιλιστεί εάν δεν το θέλει ο ίδιος. Όλοι αυτοί που ξεκατινιάζονται το θέλουν οι ίδιοι.

Βλέπω πολλά ευτράπελα. Βλέπω τη Χάρις Αλεξίου, τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας μαζί με τη Μαρινέλλα, που ήταν η λατρεία μου και ζούσαμε μαζί στο Παρίσι, να κάνει αυτή τη στιγμή την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θέατρο που παίζει. Η υστεροφημία της Αλεξίου στο κεφάλι μου πριν πεθάνω τι θα λέει; Έχει υποκριτικό ταλέντο; Ας μην πω περαιτέρω.

Η Ρένα Πιττακή, που για μένα ήταν η μεγάλη ηθοποιός, την είδα στο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» να κάνει την μισόγυμνη αλκοολική γκουβερνάντα. Για μένα η υστεροφημία είναι το μεγαλύτερο πράγμα για έναν άνθρωπο. Δεν τις κάνω από ανάγκη αυτές τις δηλώσεις. Μόνο τον Θεό έχω ανάγκη. Όλο αυτό το background που έχω μου επιτρέπει να κάνω τις δηλώσεις που κάνω και να λέω τη γνώμη μου», καταλήγει ο σχεδιαστής.