«Αρχίσαμε αλλά...» - Η νέα φωτογραφία της Φωτεινής Αθερίδου με τον νεογέννητο γιο της

Στιγμές ευτυχίας για την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / fotiniatheridou
Instagram / fotiniatheridou

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει αναντίρρητα η Φωτεινή Αθερίδου, καθώς έγινε για δεύτερη φορά μαμά, μιας και στις 15 Μαΐου έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Τόσο φυσικά η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, είναι πανευτυχείς.

«15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη , αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα ! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη», ήταν τα πρώτα λόγια της. - δείτε την ανάρτηση και την πρώτη φωτογραφία του μικρού.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης, η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου της.

Η φωτογραφία του νεογέννητου γιου της Φωτεινής Αθερίδου

«Αρχίσαμε! Αλλά είμαστε οπλισμένοι καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι αποκαλύψεις του γυναικολόγου της

Ο γυναικολόγος - μαιευτήρας της, μίλησε στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, κάνοντας αποκαλύψεις για τον τοκετό.

«Κατάφερε να γεννήσει φυσιολογικά, ενώ η πρώτη γέννα έγινε με καισαρική», αποκάλυψε αρχικά ο γυναικολόγος της Φωτεινής Αθερίδου ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως η μανούλα ήταν πανευτυχής και χαρούμενη, όπως και όλοι στην οικογένεια τους.

«Ο σύζυγός της Φωτεινής ήταν μέσα στον τοκετό. Είναι κορυφαίες στιγμές του ανθρώπου η γέννηση του παιδιού του», εξομολογήθηκε.

Σε ποιον μοιάζει το μωράκι; «Το αγοράκι μοιάζει στον παππού του, Θοδωρή Αθερίδη. Βεβαίως ήρθε, ήταν πανευτυχής, ήταν συγκινημένοι όλοι», είπε.