Ματέο Παντζόπουλος: Η ανάρτηση με την μικρή Μαρίνα στο instagram που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

Το σχόλιό της με το που ανέβηκε το post

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ήρθε στη ζωή τους στις 29 Μαρτίου του 2015 και γέμισε χαρά όλη την οικογένεια. Η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, η μικρή Μαρινούλα, πριν από λίγους μήνες έκλεισε τα 8 της χρόνια - το πάρτι για τα γενέθλιά της είχε τα πάντα (δείτε εδώ τι της είχε ετοιμάσει η Ελένη και ο Ματέο) - κι όσο μεγαλώνει εκπλήσσει ευχάριστα τους γονείς της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού, πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη είχε εξομολογηθεί στον αέρα της εκπομπής της στο Mega πως έμεινε άναυδη όταν άρχισε να της κάνει πολιτικές ερωτήσεις. «Μου πέταξε δύο ονόματα, δεν τα ξέρει όλα. Στο κρεβάτι, το βράδυ πριν κοιμηθούμε, με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Με ρώτησε αν θα ψηφίσω στις εκλογές και της απάντησα βεβαίως γιατί όλοι πρέπει να ψηφίζουμε. “Τι θα ψηφίσεις;”, είναι αυτά τα… γαλλικά που ρίχνω εγώ εκείνη την ώρα γιατί δεν θέλω να μιλάω με τα παιδιά για τέτοια θέματα. Ακόμα… Της είπα ότι αυτά τα σκέφτεται ο καθένας με τον εαυτό του και μου απάντησε “δηλαδή δεν θα μου πεις;”.

Κάνουν κάθε μήνα στο σχολείο ποιο είναι το αγαπημένο παιδί του τμήματος και τότε εγώ τη ρώτησα αν έμαθε τι ψήφισαν οι φίλοι της. Μου απάντησε όχι, και τότε της λέω: “άρα εμένα τι με ρωτάς; Αυτά είναι δικά μου, είσαι πολύ μικρή ακόμα για τέτοια”. “Πάντως αν ψήφιζα, θα ψήφιζα τον τάδε γιατί μου αρέσει το όνομά του” μου απάντησε η 8χρονη κόρη μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η μικρή είναι τόσο αξιαγάπητη που καρτερούμε καθημερινά μια της φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της Ελένης Μενεγάκη στο instagram αλλά τελικά είναι αυτό που λες... από αλλού το περίμενες από αλλού σου ήρθε! Όπως είναι γνωστό ο Ματεό Παντζόπουλος χειρίζεται τον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου τους, Onar, στην Άνδρο και μέσα από αυτό πριν από λίγες ώρες έκανε την έκπληξη δημοσιεύοντας μια cute φωτογραφία της μικρής.

Η ανάρτηση του Ματέο Παντζόπουλου στο instagram Onar

Με ένα κόκκινο φορεματάκι επάνω στο ποδήλατό της να περιπλανιέται στα πεζούλια του ξενοδοχείου και με λεζάντα «Ένα ασφαλές και μαγικό μέρος για τον καθένα», ο Ματέο προκάλεσε πανζουρλισμό σχολίων στο instagram του ξενοδοχείου!

Μεταξύ αυτών, εντοπίσαμε και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη:

Ματέο Παντζόπουλος: Η ανάρτηση με την μικρή Μαρίνα στο instagram που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη