«Ευτυχώς, θα πω εγώ, που δε μιλάμε την ίδια γλώσσα» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στο ξέσπασμα της Κλέλιας Ρένεση

«Ελπίζω να ευχαριστήθηκε πάρα πολύ τις ρακές που ήπιε με έναν φίλο της»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ευτυχώς, θα πω εγώ, που δε μιλάμε την ίδια γλώσσα» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στο ξέσπασμα της Κλέλιας Ρένεση

Η Κλέλια Ρένεση χρησιμοποιεί τα social media της κυρίως για να εκφράσει την άποψή της, περνώντας κοινωνικά μηνύματα προς το κοινό που την παρακολουθεί, ενώ πολλές φορές μέσα από αυτά βρίσκεται την ευκαιρία να μιλήσει κα να "δικάσει" προβλήματα και ανθρώπους για την συμπεριφορά τους, την οποία κρίνει λανθασμένη και απαράδεκτη.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου η ανάρτηση που έκανε ξεσπώντας για τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε την εδώ), κατά την οποία χρησιμοποιεί έντονους χαρακτηρισμούς, και ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να της απαντήσει μέσα από την εκπομπή του, Πρωινό, στο κανάλι του ΑΝΤ1, το πρωί της Παρασκευής 26/5.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην Κλέλια Ρένεση

«Επειδή έχει γίνει ένα θέμα με τη συμπαθέστατη και ωραιότατη Κλέλια Ρένεση. Επειδή εγώ ως άλλος Τσίπρας αναλαμβάνω την ευθύνη. Η συμπαθέστατη κυρία Ρένεση προσπάθησε με ειρωνεία να αναφερθεί στην εκπομπή μας, λέγοντας ότι δεν βλέπω πρωινά, του Λιάγκα συγκεκριμένα, γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσες. Προφανώς, εννοώντας ότι εμείς μιλάμε μία τελείως διαφορετική γλώσσα από εκείνη. Ευτυχώς, θα πω εγώ, που δε μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Επίσης, μην πέφτει στο ίδιο ολίσθημα που πέφτουν οι πολλοί. Είναι το γνωστό ανέκδοτο πάει κάποιος μόνος του στην Πανεπιστημίου ανάποδα κι ακούει στο ραδιόφωνο να λέει "προσοχή, προσοχή, ένας οδηγός πάει ανάποδα". Και λέει αυτός μόνος του "μα τι λέει αυτός στο ραδιόφωνο; Δεν είναι ένας, είναι πολλοί που πάνε ανάποδα". Άρα λοιπόν να κοιτάξει, μήπως η δική της άποψη είναι μειοψηφούσα και όχι των άλλων. Λέω μήπως το πάρει χαμπάρι. Παίξαμε ένα βίντεο, δεν λέω ότι εμείς δεν έχουμε το αλάθητο, ρώτησα τους συνεργάτες μου, αλλά το θέμα δεν είναι να μην κάνεις λάθη, αλλά τουλάχιστον να τα καταλαβαίνεις και να τα διορθώνεις.

Εμείς κόψαμε ένα δευτερόλεπτο στην αρχή του βίντεο, κι ένα στο τέλος, για να μικρύνει και παίξαμε 42 δευτερόλεπτα από τα 44. Ό,τι είπε η κυρία Ρένεση, το παίξαμε αυτούσιο και κρίναμε αυτά τα οποία είπε μετά τις εκλογές, κρίνοντας αυτούς τους οποίους ψήφισαν. Θεώρησα ότι κουνάει το δάχτυλο, μη αναγνωρίζοντας ένα προφανέστατο, καταφανέστατο αποτέλεσμα και θεώρησα ότι αυτό είναι λάθος και δεν συνάδει με τις απόψεις της δημοκρατίας που πρέπει να έχει ένας αριστερό κόμμα ή ένας άνθρωπος που θεωρείται προοδευτικός και δημοκράτης. Επειδή το μπέρδεψε με κάτι άλλο που είχε πει νωρίτερα, για χρηματισμό ψηφοφόρων, εμείς δεν το παίξαμε, αλλά αν ξέρει κάτι η κυρία Ρένεση θα συμβάλλει στη δημοκρατία. Μακάρι να μας το πει. Ας βγει να το πει δημόσια.

Επίσης, ελπίζω να ευχαριστήθηκε πάρα πολύ τις ρακές που ήπιε με έναν φίλο της, εγώ δεν θα μπορούσα και να με καλούσαν να πάω, γιατί δεν πίνω οινόπνευμα και έχω σώας τας φρένας. Μην πουν ότι όσοι πίνουν, δεν έχουν σώας τα φρένας. Πίνει ο μισός κόσμος και καλά κάνει. Για μένα το είπα, μην παρεξηγηθώ. Εγώ δεν πίνω, πίνω κόκα κόλα μόνο».

Διαβάστε επίσης: «Κι εδώ ψέμα για παραπληροφόρηση! Αίσχος!» - Έξαλλη η Σαμίου με το Λιάγκα μετά τις δηλώσεις της στο Πρωινό