Eurovision 2023: «Το σώμα μου άρχισε να καταρρέει» - Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Andew Lambrou λίγο πριν το μεγάλο τελικό

Δεν κατάλαβε κανείς τίποτα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2023: «Το σώμα μου άρχισε να καταρρέει» - Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Andew Lambrou λίγο πριν το μεγάλο τελικό

O Αndrew Lambrou παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 25/5 με τον εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision 2023 να κάνει δηλώσεις και άγνωστες αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του.

Ο ίδιος μάλιστα μπορεί να μάγεψε το κοινό τόσο, εκείνο που βρισκόταν live εκεί, όσο και όσους τον παρακολούθησαν από την τηλεόραση, ωστόσο είχε μία δυσκολία την οποία δεν άφησε να φανεί.

Πιο αναλυτικά ένα κρύωμα και ειδικότερα ένας πόνος στο λαιμό του προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία για το πως θα εμφανιζόταν τη βραδιά του τελικού, ωστόσο όλα τα συμπτώματα του εμφανίστηκαν κανονικά κατά την επιστροφή του.

Δείτε επίσης: "Ανάθεμα σας σκυλιά πετάξτε τους στιλέτο κατάστηθα" - Οργή στο twitter για τον τελικό της Eurovision

Η αποκάλυψη του Andrew Lambrou για το πρόβλημα υγείας λίγο πριν βγει στη Eurovision

«Ανήμερα του τελικού είχα μία έντονη ενόχληση στο πίσω μέρος του λαιμού, όπως νιώθεις όταν ετοιμάζεσαι να αρρωστήσεις και είπα από μέσα μου αποκλείεται. Το απομόνωσα τελείως και βγήκα στη σκηνή σαν να μην υπάρχει πόνος. Μόλις ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου, το σώμα μου άρχισε να καταρρέει. Το ταξίδι της επιστροφής ήταν σκέτη ταλαιπωρία», είπε ο Andrew Lambrou.

H πρώτη αντίδραση για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο

O Andrew Lambrou, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του STAR, Breakfast at Star, και απάντησε αναλυτικά για όλα όσα έζησε στο Λίβερπουλ, ενώ μίλησε για πρώτη φορά και για το 4άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής που προκάλεσε "σάλο".

«Είμαι τόσο συγκινημένος. Προσπαθώ να βρω λόγια αυτή τη στιγμή, αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν. Τους ανθρώπους της Κύπρου, της Ελλάδας, της Αυστραλίας, σε όλο τον κόσμο. Είναι υπέροχο να βρίσκεται εδώ, είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι μέρος αυτού και θα χαμογελάω για πάντα», είπε αρχικά ο ίδιος για την εμπειρία που βίωσε.

Και απάντησε για το 4άρι της Ελλάδας και το 3άρι της Αυστραλίας: «Είμαι ευγνώμων για οποιονδήποτε βαθμό και θέλω να πω στους Έλληνες και στους Αυστραλούς ότι νιώθω την υποστήριξη και την αγάπη σας και για μένα αυτό είναι τα πάντα. Σας αγαπώ τόσο πολύ και σας το ανταποδίδω».