Ξεπερνούσαν τις 800.000 ευρώ - Τα έσοδα των μαγαζιών του Πετρετζίκη λίγο πριν το λουκέτο

Απίστευτο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σα βόμβα έσκασε την Πέμπτη 25/5 στα μέσα αναφορικά με το όνομα του Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος είναι πολύ δραστήριος σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του, καθώς εκτός από την εκπομπή του, είχε μαγαζιά εστίασης και βιβλία μαγειρικής, που φέρουν το όνομά του.

Τα μαγαζιά εστίασης, ωστόσο δεν θα είναι πια σε λειτουργεία, καθώς από τον Ιανουάριο του 2023 ο γνωστός και πολύ πετυχημένος σεφ τα έθεσε σε εκκαθάριση και πλέον δε θα εξυπηρετούν το κοινό.

Tα κέρδη του Άκη Πετρετζίκη από τα μαγαζιά εστίασης που έκλεισε

Το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Mega γνωστοποίησε την Παρασκευή 26/5 τα οικονομικά στοιχεία των καταστημάτων για το 2020, τα οποία άγγιζαν τα 912.000€ ενώ το 2021 895.000€.

Το νέο βήμα του Πετρετζίκη μετά το κλείσιμο των μαγαζιών του

Μπορεί ο σεφ να έκλεισε τα μαγαζιά του, ωστόσο ο πήρε την απόφαση να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα που δεν θα έχει σχέση με την εστίαση.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουράκης, ο Άκης Πετρετζίκης άνοιξε νέα εταιρία στις 28/3, την «Akis Petretzikis Hub η οποία έχει σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering και άλλων.

Όπως μάλιστα ειπώθηκε, ο σεφ θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών του μαζί με την σύζυγό του.