3 χρόνια μετά το χωρισμό τους - Η κοινή εμφάνιση του Σπύρου Παπαδόπουλου με τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Πέμπτης 25/5 ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για τους συντελεστές της σειράς ''Κάνε ότι κοιμάσαι'', καθώς στην Αγ. Παρασκευή και στο Σινεμά Αμαρυλλίς πραγματοποιήθηκε η προβολή του τελευταίου επεισοδίου του σίριαλ.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν στο σημείο και απαθανάτισε τους ηθοποιούς, που έδωσαν το παρόν στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή. Να θυμίσουμε εδώ, πως η σειρά έλαβε πολύ καλές κριτικές και πήρε το πράσινο φως για του χρόνου (δείτε εδώ ποιοι ηθοποιοί δε θα είναι στο β' κύκλο).

Η κοινή εμφάνιση του Σπύρου Παπαδόπουλου με τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φωτογραφήθηκε πολύ χαρούμενος με τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου, την πρώην σύντροφό του, η οποία παίζει με επιτυχία στο σίριαλ με τους δύο να μη μπερδεύουν τα προσωπικά με τα επαγγελματικά.

Παπαδόπουλος - Κοτσαηλίδου

Ο Παπαδόπουλος απαντά πρώτη φορά για τα προσωπικά του

«Ο έρωτας είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο. Προσωπικά εγώ αποσύρομαι γιατί έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα. Πιστεύω απόλυτα στη βαθιά δύναμη της φιλίας. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι εμένα οι φίλοι μου με έχουν μεγαλώσει, είχα δυο στοργικούς γονείς αλλά δεν είχαν και πολλά φόντα οι άνθρωποι. Με μεγάλωσαν οι φίλοι μου. Η απώλεια του αδερφού μου σε μικρή ηλικία με έκανε να αποζητώ περισσότερο τους φίλους», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.