Γάμος Μουζουράκη: Αυτά είναι τα νυφικά παπούτσια της Κοζάρη - Το χιουμοριστικό σχόλιο στην Καινούργιου για τις ανύπαντρες

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γάμος Μουζουράκη: Αυτά είναι τα νυφικά παπούτσια της Κοζάρη - Το χιουμοριστικό σχόλιο στην Καινούργιου για τις ανύπαντρες

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η νύφη, Μαριλού Κοζάρη, αφού σε λίγες ώρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Πάνο Μουζουράκη, λίγο πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Όλα είναι έτοιμα στην Αίγινα, ενώ όλοι οι φίλοι τους βρίσκονται στο πλευρό τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου από νωρίς κάνει πολλές αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram, τόσο από το δείπνο που είχαν το βράδυ της Παρασκευής 26/5 όσο και από τις ετοιμασίες της νύφης (δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της).

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, αποκάλυψε τα παπούτσια που θα φοράει η νύφη στο μυστήριο και όπως φαίνεται στη συνέχεια στο γλέντι.

Τα παπούτσια της Κοζάρη στο γάμο και το σχόλιο για τις ανύπαντρες

Όπως αρχικά αποκάλυψε η παρουσιάστρια, η νύφη θα φορέσει λευκά πέδιλα με φιάπα, ωστόσο όπως παρατήρησε ο πάτος είναι μαύρος, με αποτέλεσμα να... αγχωθεί. Όπως όμως της απάντησε η νύφη, θα γράψουν με λευκό μαρκαδοράκι.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια νέα ανάρτηση με διαφορετικά νυφικά παπούτσια, sneakers αυτή την φορά, με την Μαριλού Κοζάρη να της λέει πως "Τόσες που είναι ανύπαντρες, μόνο εδώ χωράει σε βατραχοπέδιλα".

Το γλέντι που έστησαν

Οι κουμπάροι στο γάμο θα είναι 5, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται οι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Μάλιστα Κωστής και Τόνια, ήδη έχουν φτάσει στο νησί και διασκέδασαν με το ζευγάρι στο pre-wedding party το οποίο είχε νταούλια και λύρες, με τον χορό να μην σταματάει λεπτό.

Η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μερικές αναρτήσεις από τις όμορφες στιγμές που περνάνε.

Πριν από το γλέντι, πραγματοποιήθηκε και δείπνο, με την κάμερα του Youweekly.gr να απαθανατίζει μερικούς από τους καλεσμένους.

Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη καλεσμένοι

Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη Αίγινα

Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη