«Δε θα χαλάσω τα βράδια μου για να σκέφτομαι τι γίνεται τα βράδια» - Έτσι αντιμετωπίζει η Θεωνά την απήχηση του Αναστασιάδη στο κοινό

Ζηλεύει ακόμα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θα χαλάσω τα βράδια μου για να σκέφτομαι τι γίνεται τα βράδια» - Έτσι αντιμετωπίζει η Θεωνά την απήχηση του Αναστασιάδη στο κοινό

Η Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη το Σάββατο 27/5 στην εκπομπή Γειά σου με την ηθοποιό - παρουσιάστρια να μιλάει για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Ανάμεσα σε αυτά, που είπε και έκαναν αίσθηση ήταν οι δηλώσεις της για το Δήμο Αναστασιάδη, ο οποίος δέχεται μεγάλη αγάπη από το κοινό του με τις κατακτήσεις να είναι πολλές.

Η Τζένη Θεωνά λοιπόν τόνισε, πως δε ζηλεύει πια το σύζυγό και αυτό έχει συμβεί από τη στιγμή, που ήρθε στον κόσμο ο γιος της, με τον οποίο είναι ερωτευμένη. Στη συνέχεια, η ίδια έκανε και ένα σχόλιο για τους γιους της παρουσιάστριας, Μαρίας Μπακοδήμου οι οποίοι έχουν γίνει ολόκληροι άντρες και μάλιστα είναι δύο κούκλοι (δείτε τους εδώ).

Η αποκάλυψη της Τζένης Θεωνά για τη σχέση της με το Δήμο Αναστασιάδη

«Είναι θέμα ωριμότητας κάτι πρέπει να θυσιάσεις! Τώρα με το παιδί δε μου ξυπνάει η ανασφάλεια, δε θα χαλάσω εγώ τα βράδια μου και την ψυχική μου υγεία, που θέλω να είμαι εκεί ολόκληρη, παρούσα, χαρούμενη και ενεργή με τον γιο μου για να σκέφτομαι τι γίνεται τα βράδια. Όχι το έζησα αυτό στα νιάτα μου, τώρα δεν έχω αυτή την πολυτέλεια. Δεν έχω αυτή την επιθυμία, τα πράγματα αλλάζουν», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

«Είμαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου, εγώ θα πω όχι. Έχω και άλλον έρωτα τώρα, έχω και άλλον έρωτα (το γιο μου). Όσο περνάει ο καιρός, ο έρωτας βαθαίνει και δεν το περίμενα, που δε θέλω να τον λέω έρωτα γιατί στα αλήθεια ο έρωτας αναλογεί στον σύντροφο σου», είπε στη συνέχεια η Θεωνά.